247 ungdomsboliger på Sluseholmen i København sættes nu til udlejning

  • investering
  • Sluseholmen
  • Projekt

Endnu et kapitel skal skrives i sagaen om Københavns nye attraktive kanalby, Sluseholmen med mere end 1.000 boliger, der er bygget med inspiration fra Amsterdam. Danica Ejendomme er ved at udvikle og opføre 247 ungdomsboliger, der har fået navnet Slusebro. Projektet er bygget med fokus på det sociale, gode ungdomsvenlige faciliteter og står klar til indflytning 1. februar 2024. EDC Projekt Poul Erik Bech er valgt til at stå for at udleje de attraktive studio apartments.

Ung­doms­bo­li­ger­ne ved vandkanten varierer i størrelser fra 36-82 m² fordelt på 1-3 værelser, mens hele byggeriet har et etageareal på 10.358 m² med et gennemsnit areal på boligerne på 41,94 m2. Sluseholmen bliver en af de fem kommende metrostationer i Sydhavn, som åbner i 2024. Alexander Danielsen, projektleder, EDC Projekt Poul Erik Bech, siger:

”Slusebro forventes at blive DGNB-Guld certificeret og er et gennemtænkt byggeri med fokus på unges behov. I stedet for blot at opføre et nyt og lækkert byggeri har udvikler spurgt de unge til råds og givet dem indflydelse på fx fæl­les­fa­ci­li­te­ter, design og ak­ti­vi­tets­mu­lig­he­der. Resultatet er moderne ungdomsboliger, hvor der er tænkt over selv de mindste detaljer, og hvor der er plads til en social og aktiv hverdag. Der er således fællesområder til fitness, studierum/læsesal, kajakrum, festlokale og bar, vaskerum, cykelparkering og tagterrasse, så der er rigtig gode muligheder for at være social.” 

”Vi har lige her i weekenden haft et åbent hus med 75 deltagere, som i første omgang blot var udbudt til de kunder i Danica Pension, som havde skrevet sig op på en interesseliste. Ung­doms­bo­li­ger­ne har således endnu ikke været annonceret, og det resulterede i hele 38 reservationer, så vi forventer, at de vil være meget eftertragtede, og der vil være en god efterspørgsel på ung­doms­bo­li­ger­ne.” 

En mangelvare
Slusebro ligger i kanalbyen Sluseholmen tæt på vandet. Her får beboerne mulighed for en dukkert, SUP-boards, kajakroning og andre van­dak­ti­vi­te­ter. Boligerne er ideelle for dem, der ønsker et moderne hjem i byen, tæt på vand og natur.

”Der er kommet god fart på boligmarkedet igen, hvor der især er rift om og mangel på passende lejeboliger blandt unge og singler. Antallet af især unge, der ønsker at bo i København, er hastigt stigende. Der er høj efterspørgsel, mens udbuddet halter en hel del efter. Mange unge og enlige vælger i stigende grad at bo til leje, da de ønsker mere fleksibilitet og frihed, og da det også i den periode kan være svært at købe bolig.”

”Det er et stort og eftertragtet projekt, som mange unge vil finde interessant – også pga. beliggenheden og de sociale aspekter. Vi er glade for at have fået ud­lej­nings­op­ga­ven og er overbeviste om, at det går stærkt med at få dem udlejet. Vi oplever generelt, at le­je­bo­lig­pro­jek­ter­ne bliver lukket relativt hurtigt lige nu, og det har også været tilfældet for lignende projekter i området. Vi står bl.a. for alle genudlejninger af de 800 lejligheder på Sluseholmen, så vi kender området enormt godt og ved, at der er stor efterspørgsel,” siger Alexander Danielsen, EDC Projekt Poul Erik Bech.

Lejlighederne starter fra en pris på 6.500 kr. pr. måned, og de første åbent-huse for alle interesserede begynder i den kommende tid. Læs mere om projektet på www.sluseholmen.dk

Hvis du er blevet nysgerrig på pro­jek­t­mar­ke­det i Danmark, så skal du måske kigge med her. Tilmeld dig og læs de seneste tal, tendenser og nyheder fra det danske in­ve­ste­rings­ejen­doms­mar­ked.

Læs Investor Fokus nu

Hvis du vil vide mere om projekt- eller in­ve­ste­rings­mar­ke­det i Danmark, så tilmeld dig vores Investor Fokus. Med Investor Fokus i hånden får du det store mar­kedsover­blik, dybdegående analyser og afgørende indsigter. 

Læs Investor Fokus

Alexander Danielsen  Projektleder og ejendomsmægler, EDC Projekt Poul Erik Bech
Telefon: +45 2479 9338
Mail: ada@edc.dk

Kontakt os

Udviklingen fortsætter i Slagelse: Seniorboliger udlejes på Kvægtorvet

Der er godt gang i byggeriet på Kvægtorvet i Slagelse, og i slutningen af 2024 vil 62 seniorboliger stå klar til at flytte ind i. Bag initiativet står PFA og OK-Fonden, som opfører 30 boliger som en del af et se­ni­o­r­bo­fæl­les­skab og 32 fleksible seniorboliger nært tilknyttet friple­je­hjem­met, hvor der vil være mulighed for at blive boende hele livet - også hvis der opstår behov for hjælp i hverdagen. EDC Projekt Poul Erik Bech er valgt til at udleje se­ni­o­r­bo­li­ger­ne.

  • Slagelse
  • Seniorboliger
Læs artikel

EDC Projekt Poul Erik Bech ansætter direktør med stor pro­jek­ter­fa­ring

Thomas Høeg Mogensen er ansat som ny kunde- & re­la­tions­di­rek­tør i EDC Projekt Poul Erik Bech i København, der er en af Danmarks største afdelinger for salg og udlejning af projektboliger. Thomas Høeg Mogensen starter 1. marts 2024 og kommer med omfattende pro­jek­ter­fa­ring og skal varetage kun­de­re­la­tio­ner med både nye og eksisterende kunder i hele landet.

  • København
  • Projekt
  • National
Læs artikel

Fire fagforbund flytter sammen i nybygget, certificeret kon­tor­fæl­les­skab

I 2026 vil Forbundshuset stå klar på Sluseholmen 1 i Sydhavnen lige ved det kommende metrostation Sluseholmen, der snart åbner. Forbundshuset på ca. 10.000 m² bliver hovedkontor for foreløbigt fire fagforbund. EDC Erhverv Poul Erik Bech har på vegne af MT Højgaard Property Development formidlet salget af det samlede kon­tor­fæl­les­skab, som har en samlet projektværdi på knap 500 mio. kr.

  • Sluseholmen
  • Kontor
Læs artikel