Køb og salg af landbrugsjord

Mæglere med fødderne solidt plantet på jorden

Hvis du går med tanker om at købe eller sælge landbrugsjord, så kan vi løse opgaven for dig.

Kontakt din lokale land­brugs­mæg­ler

Hos EDC Landbrug formidler vi køb og salg af landbrugsjord i hele Danmark.

  Hvordan kan vi hjælpe dig ?

  Overvejer du at sælge?

  Vi tilbyder kompetent og personlig vejledning, så du kan have ro i maven igennem hele processen.

  Sådan sælger vi din ejendom

  Hvad er din ejendom værd?

  Få en uvildig vurdering hos EDC Landbrug. Der kan være mange penge at spare og tjene.

  Bestil salgsvurdering

  Er du på udkig efter landbrugsjord?

  Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den rette landbrugsjord og rådgive dig gennem købsprocessen.

  Sådan håndterer vi købsprocessen

  Hvis du går med tanker om at købe eller sælge landbrugsjord, så kan vi løse opgaven for dig. Hos EDC Landbrug formidler vi køb og salg af landbrugsjord i hele Danmark. Uanset, hvor du søger landbrugsjord, har vi en land­brugs­mæg­ler med stor ekspertise og et stærkt netværk, der står klar til at hjælpe.

  Som en del af Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed tilbyder vi en stærk lokal til­ste­de­væ­rel­se og et slagkraftigt landsdækkende netværk. Det kommer dig til gode, uanset om du søger landbrugsjord til udvidelse af din nuværende bedrift - eller hvis du har tanker om at sælge dele af land­brugs­jor­den på din ejendom.

  Find din lokale land­brugs­mæg­ler

  Søg landbrugsjord

  Vi forstår dig

  Hos EDC Landbrug får du altid en kompetent land­brugs­mæg­ler, der har indgående kendskab til markedet, og som forstår sig på dig og din situation. Sådan får du den bedst mulige pris på landbrugsjord. Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med køb og salg af landbrugsjord.

  Læs mere her

  Bliv opdateret på markedet

  Ønsker du at holde dig opdateret på, hvad der sker på markedet for land­brugs­e­jen­dom­me? Tilmeld dig nedenfor, og modtag LandbrugFokus og andre nyheder i din indbakke. 

  Tilmeld

  Sol og vind over Danmark: Nogle udviklere lover guld og grønne skove ved opførelse af solceller

  Der er megen hype om solceller, vindmøller og alternative an­ven­del­ses­for­mer på landbrugsjord, hvor landmanden fx med det helt rigtige sol­cel­le­pro­jekt kan få pengene hjem 3-4 gange mere end ved bort­for­pagt­ning eller traditionel landbrugsdrift. Det skaber naturligvis interesse, men også en række useriøse spillere i markedet, som ofte lover for meget. Landbrugschef i EDC Landbrug Poul Erik Bech, Frank Poll, anbefaler, at landmanden finder en seriøs partner.

  • Landbrug
  • LandbrugFokus
  • Bæredygtighed
  Læs artikel

  Vær­di­an­sæt­tel­se af fast ejendom: ”De foreløbige ejen­doms­vur­de­rin­ger fylder hos land­brugs­kun­der­ne”

  Reglerne om at værdiansætte fast ejendom ved ge­ne­ra­tions­skif­ter/fa­mi­lie­over­dra­gel­ser/dødsboer kan være vanskelige at gennemskue. Et af de væsentlige forhold er, hvilken vurdering der er på over­dra­gel­ses­tids­punk­tet: Er der en ny ejen­doms­vur­de­ring efter Ejen­doms­vur­de­rings­lo­ven, der svarer nogenlunde til handelsværdien? Eller er seneste ejen­doms­vur­de­ring foretaget efter de ’gamle’ regler i Vur­de­rings­lo­ven, som formentlig er væsentligt lavere end handelsværdien i dag. Og hvad betyder de foreløbige ejen­doms­vur­de­rin­ger for fremtiden?

  • LandbrugFokus
  • Landbrug
  • Vurdering
  Læs artikel

  Jordpriser, ejen­doms­vur­de­rin­ger og nye kategorier i landbruget

  Vi ser nærmere på en række forhold om jordpriser, nye midlertidige ejen­doms­vur­de­rin­ger, udlån, renteudgifter, gæld og om­ka­te­go­ri­se­rin­ger fra land­brugs­e­jen­dom til ejerbolig. Vi bringer også en liste over de 15 største ejen­doms­hand­ler på land­brugs­e­jen­dom­me i fri handel. Har du spørgsmål, eller ønsker du at få vurderet eller sætte din land­brugs­e­jen­dom til salg, kontakt landbrugschef i EDC Landbrug Poul Erik Bech, Frank Poll, som vil se nærmere på dine muligheder. Det er ofte en god ide at være ude i god tid med frem­tids­pla­ner­ne.

   Læs artikel