Køb og salg af plan­teavls­e­jen­dom­me

Vi forstår os på dig og dine behov

Leder du efter den ideelle ejendom til målrettet dyrkning og avl af nytteplanter? Eller vil du sælge din planteavlsgård? Vi kan hjælpe dig godt videre.

Din mægler med mangeårig erfaring og ekspertise inden for landbrug

  Hvordan kan vi hjælpe dig?

  Overvejer du at sælge?

  Vi tilbyder kompetent og personlig vejledning, så du kan have ro i maven igennem hele processen.

  Sådan sælger vi din ejendom

  Hvad er din ejendom værd?

  Få en uvildig vurdering hos EDC Landbrug. Der kan være mange penge at spare og tjene.

  Bestil salgsvurdering

  Er du på udkig efter en ejendom?

  Så står vi klar til at hjælpe dig til at finde den rette ejendom og rådgive dig igennem hele købsprocessen.

  Sådan håndterer vi købsprocessen

  Søg plan­teavls­e­jen­dom­me

  Vi har måske allerede køberen til din ejendom

  I vores køberkartotek har vi mange interesserede købere skrevet op, og de fleste er godkendt af deres bank, så en handel kan ofte gennemføres hurtigt. Går du med salgstanker, men vil gerne tjekke efterspørgslen på en ejendom som din? Tryk på knappen herunder, og tjek, hvor mange potentielle købere vi har skrevet op, som søger en ejendom som din.

  Find køber

  Som en del af Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed har vi rødder i alle dele af landet. Vi kan derfor tilbyde et stærkt lokalt kendskab, men også et robust netværk i hele landet.

  Kontakt din lokale land­brugs­eks­pert

  Kompetent rådgivning 

  EDC Landbrug har ikke blot stærk viden om land­brugs­e­jen­dom­me. Vores specialister har værdifuld indsigt i drift, lovgivning og processer indenfor alle former for landbrug. Herunder også planteavl og plan­teavls­går­de. Vi sikrer, at du altid får en kompetent land­brugs­mæg­ler, der har et stort kendskab til branchen og markedet.

  Vi tager udgangspunkt i dine behov

  Vi ved, at selvom Danmark er et lille land, så er der betydelige variationer i klima- og jord­bunds­for­hold. Og vi forstår, at den enkelte landmand kan have særlige dyrk­nings­for­mer. Nogle har behov for at producere mest muligt foderkorn, og andre fokuserer på produktion af spe­ci­a­l­af­grø­der. Derfor tager et forløb hos os udgangspunkt i dine behov.

  Bliv opdateret på markedet

  Ønsker du at holde dig opdateret på, hvad der sker på markedet for land­brugs­e­jen­dom­me? Tilmeld dig nedenfor, og modtag LandbrugFokus og andre nyheder i din indbakke. 

  Tilmeld

  Sol og vind over Danmark: Nogle udviklere lover guld og grønne skove ved opførelse af solceller

  Der er megen hype om solceller, vindmøller og alternative an­ven­del­ses­for­mer på landbrugsjord, hvor landmanden fx med det helt rigtige sol­cel­le­pro­jekt kan få pengene hjem 3-4 gange mere end ved bort­for­pagt­ning eller traditionel landbrugsdrift. Det skaber naturligvis interesse, men også en række useriøse spillere i markedet, som ofte lover for meget. Landbrugschef i EDC Landbrug Poul Erik Bech, Frank Poll, anbefaler, at landmanden finder en seriøs partner.

  • Landbrug
  • LandbrugFokus
  • Bæredygtighed
  Læs artikel

  Vær­di­an­sæt­tel­se af fast ejendom: ”De foreløbige ejen­doms­vur­de­rin­ger fylder hos land­brugs­kun­der­ne”

  Reglerne om at værdiansætte fast ejendom ved ge­ne­ra­tions­skif­ter/fa­mi­lie­over­dra­gel­ser/dødsboer kan være vanskelige at gennemskue. Et af de væsentlige forhold er, hvilken vurdering der er på over­dra­gel­ses­tids­punk­tet: Er der en ny ejen­doms­vur­de­ring efter Ejen­doms­vur­de­rings­lo­ven, der svarer nogenlunde til handelsværdien? Eller er seneste ejen­doms­vur­de­ring foretaget efter de ’gamle’ regler i Vur­de­rings­lo­ven, som formentlig er væsentligt lavere end handelsværdien i dag. Og hvad betyder de foreløbige ejen­doms­vur­de­rin­ger for fremtiden?

  • LandbrugFokus
  • Landbrug
  • Vurdering
  Læs artikel

  Jordpriser, ejen­doms­vur­de­rin­ger og nye kategorier i landbruget

  Vi ser nærmere på en række forhold om jordpriser, nye midlertidige ejen­doms­vur­de­rin­ger, udlån, renteudgifter, gæld og om­ka­te­go­ri­se­rin­ger fra land­brugs­e­jen­dom til ejerbolig. Vi bringer også en liste over de 15 største ejen­doms­hand­ler på land­brugs­e­jen­dom­me i fri handel. Har du spørgsmål, eller ønsker du at få vurderet eller sætte din land­brugs­e­jen­dom til salg, kontakt landbrugschef i EDC Landbrug Poul Erik Bech, Frank Poll, som vil se nærmere på dine muligheder. Det er ofte en god ide at være ude i god tid med frem­tids­pla­ner­ne.

   Læs artikel