Køb og salg af svinegård

Vi er din specialist, partner og praktiske gris

Er du på udkig efter en landejendom til gri­se­pro­duk­tion? Eller ønsker du at sælge din svinegård? Vi kan hjælpe dig godt igennem hele processen, uanset om du skal købe eller sælge en griseejendom.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Overvejer du at sælge?

Vi tilbyder kompetent og personlig vejledning, så du kan have ro i maven igennem hele processen.

Sådan sælger vi din ejendom

Hvad er din ejendom værd?

Få en uvildig vurdering hos EDC Landbrug. Der kan være mange penge at spare og tjene.

Bestil salgsvurdering

Er du på udkig efter en ejendom?

Så står vi klar til at hjælpe dig til at finde den rette ejendom og rådgive dig igennem hele købsprocessen.

Sådan håndterer vi købsprocessen

Vil du vide, hvad din svinegård er værd?

EDC Landbrug kan tilbyde dig en uvildig og grundig vurdering af din land­brugs­e­jen­dom på baggrund af professionelle vur­de­rings­prin­cip­per. De fleste af vores valuarer er MRICS-registrerede, hvilket er din garanti for, at vurderingen finder sted efter en række internationalt anerkendte retningslinjer. En vurdering kan være afgørende for din salgspris, og der kan være mange penge at finde, når salget er afsluttet.

En vurdering er også være et aktiv for dig i dine forhandlinger med banken og SKAT. Vi tager højde for alle forhold, der har indflydelse på din ejendoms værdi, så du får den bedst mulige pris.

Bestil vurdering

Hos EDC Landbrug har vi mange års erfaring med køb og salg af alle former for land­brugs­e­jen­dom­me. Vores specialister har værdifuld viden om dansk landbrug og som en del af Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed, tilbyder vi en stærk lokal til­ste­de­væ­rel­se og et slagkraftigt landsdækkende netværk. Sådan får du en kompetent land­brugs­mæg­ler, som forstår markedet og din situation. 

Køb og salg af land­brugs­e­jen­dom­me

Uanset, om du skal købe eller sælge din griseejendom, så kan EDC Landbrug hjælpe dig godt igennem dit forløb. Vi har indgående indsigt i alle land­brugs­seg­men­ter, og de processer der er er i forbindelse med er erhvervelse af ejendom eller salg af livsværket. Vi er altid en stærk sam­ar­bejds­part­ner med vores mange års erfaring og bran­che­spe­ci­fik­ke land­brugs­mæg­le­re.

Kontakt din lokale mægler

Vi finder den rigtige svinegård eller den rigtige køber

Er du interesseret i at eje en grisegård, kan vi hos EDC tilbyde en lang række muligheder for at finde præcis den grisegård du har i tankerne. Ønsker du at sælge din eksisterende grisegård, så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige køber.

Kontakt til lokale land­brugs­mæg­ler

Køber-/lejerkartotek, din fordel

Når du tilmelder dig vores køberkartotek, får du Danmarks største kartotek af ejendomme. Tilmeld dig og se, om der skulle være en grisegård, der matcher dine behov. Som sælger kan du se, om der skulle være ønsker i vores database, der passer med din ejendom. Med kø­ber­kar­to­te­ket i baglommen får du sendt information direkte til dig, hvor du vil, og når du vil. Sådan kan du være et skridt foran og vurderer interessen i netop din grisegård.

Vi kan også hjælpe med:

 • Professionel fotografering
 • Udførligt salgsmateriale med de vigtigste elementer på ejendommen
 • Indhentning af fornødne dokumenter
 • Dialog og korrespondance med købere
 • Forhandling med købere
 • Købsaftale
 • Tinglysning
 • Re­fu­sions­op­gø­rel­se

Sol og vind over Danmark: Nogle udviklere lover guld og grønne skove ved opførelse af solceller

Der er megen hype om solceller, vindmøller og alternative an­ven­del­ses­for­mer på landbrugsjord, hvor landmanden fx med det helt rigtige sol­cel­le­pro­jekt kan få pengene hjem 3-4 gange mere end ved bort­for­pagt­ning eller traditionel landbrugsdrift. Det skaber naturligvis interesse, men også en række useriøse spillere i markedet, som ofte lover for meget. Landbrugschef i EDC Landbrug Poul Erik Bech, Frank Poll, anbefaler, at landmanden finder en seriøs partner.

 • Landbrug
 • LandbrugFokus
 • Bæredygtighed
Læs artikel

Vær­di­an­sæt­tel­se af fast ejendom: ”De foreløbige ejen­doms­vur­de­rin­ger fylder hos land­brugs­kun­der­ne”

Reglerne om at værdiansætte fast ejendom ved ge­ne­ra­tions­skif­ter/fa­mi­lie­over­dra­gel­ser/dødsboer kan være vanskelige at gennemskue. Et af de væsentlige forhold er, hvilken vurdering der er på over­dra­gel­ses­tids­punk­tet: Er der en ny ejen­doms­vur­de­ring efter Ejen­doms­vur­de­rings­lo­ven, der svarer nogenlunde til handelsværdien? Eller er seneste ejen­doms­vur­de­ring foretaget efter de ’gamle’ regler i Vur­de­rings­lo­ven, som formentlig er væsentligt lavere end handelsværdien i dag. Og hvad betyder de foreløbige ejen­doms­vur­de­rin­ger for fremtiden?

 • LandbrugFokus
 • Landbrug
 • Vurdering
Læs artikel

Jordpriser, ejen­doms­vur­de­rin­ger og nye kategorier i landbruget

Vi ser nærmere på en række forhold om jordpriser, nye midlertidige ejen­doms­vur­de­rin­ger, udlån, renteudgifter, gæld og om­ka­te­go­ri­se­rin­ger fra land­brugs­e­jen­dom til ejerbolig. Vi bringer også en liste over de 15 største ejen­doms­hand­ler på land­brugs­e­jen­dom­me i fri handel. Har du spørgsmål, eller ønsker du at få vurderet eller sætte din land­brugs­e­jen­dom til salg, kontakt landbrugschef i EDC Landbrug Poul Erik Bech, Frank Poll, som vil se nærmere på dine muligheder. Det er ofte en god ide at være ude i god tid med frem­tids­pla­ner­ne.

  Læs artikel