Erhvervsgrunde til salg

Hos EDC Erhverv kan vi hjælpe dig med at finde erhvervsgrunde til salg i netop det område, hvor du er på udkig. Søger du byggegrunde, projektgrunde eller grundarealer til bo­lig­be­byg­gel­se? Se nuværende erhvervsgrunde til salg eller tilmeld dig kø­ber­kar­to­te­ket, og få besked, så snart vi har en grund, der matcher dine ønsker.

Modtag nye erhvervsgrunde direkte i din indbakke

Tilmeld dig vores køberkartotek, og få besked, når der kommer nye interessante erhvervsgrunde til salg.

Du vil modtage en mail med links til nye erhvervsgrunde til salg i det område, du søger i. Sådan kan du hele tiden være på forkant, hvis der er stor interesse for en ny erhvervsgrund.

Du får også besked om de såkaldte diskrete sager, når du er tilmeldt kø­ber­kar­to­te­ket. Det er erhvervsgrunde, hvor der ikke skiltes med, at de er til salg. 

Hvis du ikke længere ønsker at modtage mails om erhvervsgrunde til salg, kan du altid afmelde dig.

Tilmeld Køberkartotek

Projektgrund, erhvervsgrund, byggegrund eller grundareal til bo­lig­be­byg­gel­se?

  • Det er vigtigt at kende forskellene på de forskellige typer af grunde, inden man kaster sig ud i et nyt projekt.


  • Erhvervsgrunde til salg er grunde, du kan bruge til forskellige former for erhverv - det kan fx være til en in­du­stri­e­jen­dom, lagerejendom, lo­gi­sti­ke­jen­dom eller kontorejendom. Det betyder, at du på denne type grund ikke må opføre bebyggelse til private formål.


  • Projektgrunde til salg dækker over grunde, hvor der er nogle fastsatte rammer for, hvilke typer af projekter der må bygges på pro­jekt­grun­de­ne. Her drejer det sig fx om arealer, som kan udvikles til nye boligformer, og de er som hovedregel ubebygget. På samme måde dækker byggegrunde til salg over grunde, der er klar til at blive bygget på. Det kan betyde, at det i lokalplanen er fastsat, hvilken type ejendom, du må bygge på byggegrunden.


  • Grundareal til bo­lig­be­byg­gel­se er, som navnet antyder, en grund, hvor du må bygge boliger.


  • Er du i tvivl om, hvilken type grund der passer bestemt til dit formål? Så kontakt en af vores projektmæglere for rådgivning.

Kontakt os

Hvorfor søge erhvervsgrund?

Der kan være mange grunde til at anskaffe sig en erhvervsgrund. Nogle købere vil drive virksomhed fra den ejendom, der bygges på grunden. Det kunne fx være lager- og lo­gi­stik­virk­som­hed, kontorejendom eller noget helt tredje. Erhvervsgrunde kan også være interessante for investorer, som fx ønsker at bygge et nyt og spændende boligprojekt.

Uanset hvorfor du ønsker at købe en erhvervsgrund, så kan EDC Erhverv tilbyde dig en attraktiv service.

Vi har været en del af mange spændende projekter

Klik på linket nedenfor og se, hvilke spændende projekter, vi har været med til at løse. Vores pro­jek­taf­de­ling arbejder med store som små projekter i hele landet, og vi kan hjælpe dig uanset, om du skal have solgt eller udlejet projektboliger. 

Afsluttede projekter