Boligudlejningsejendom fra EDC

Sønder Ottinggade 26

6100 Haderslev

3.950.000 kr.

Investering - 448 m²

Bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom med 7 lejemål perfekt placeret i Haderslev i område i vækst

• Attreaktivt højt afkast
• Alle lejemål er velholdte og opdaterede
• Ejendommen er perfekt placeret i Haderslev
• Beliggende i område i vækst
• Kælder udlejet for maksimal udnyttelse

Beskrivelse: Velkommen til Sønder Ottinggade 26 – en attraktiv in­ve­ste­rings­mu­lig­hed i hjertet af Haderslev. Denne ejendom består af 6 veldisponerede boliglejemål. Ejendommen fremstår i rigtig fin kvalitet og er velegnet til både den erfarne investor og den nye på markedet. Dertil 1 kælderrum, som også er udlejet. 3 af lejemålene er nyrenoverede. Der er bestilt en ny hoveddør til ejendommen, som leveres slut oktober.

Ejendommens fordele: Højt afkast: Ejendommen er kendt for sit høje afkast, hvilket gør det til en fremragende investering.
Kvalitet og vedligehold: Alle lejemål er velholdte og opdaterede, hvilket minimerer behovet for fremtidige ved­li­ge­hol­del­ses­om­kost­nin­ger.
Beliggenhed: Ejendommen er perfekt placeret i Haderslev, tæt på vigtige faciliteter. Hertug Hans Skole, der ligger i nærheden, er planlagt til at blive udviklet til et større boligprojekt indenfor de næste par år, hvilket yderligere kan øge områdets attraktivitet og værdistigning.

Området: Haderslev er kendt for sin charmerende atmosfære, gode skoler og mange kulturelle tilbud. Beliggenheden på Sønder Ottinggade giver beboerne nem adgang til byens centrum, offentlig transport, ind­købs­mu­lig­he­der og grønne områder.

Potentiale: Med planerne om udviklingen af Hertug Hans Skole til et større boligprojekt er der et stort potentiale for værdistigning i området. Denne fremtidige udvikling vil sandsynligvis tiltrække flere beboere og øge efterspørgslen på kva­li­tets­bo­li­ger som dem, der findes i denne ejendom.

Den nuværende gen­nem­snits­le­je er på 775 kr. pr. m² . Haderslev gen­nem­snits­le­je er for nuværende 827 kr. pr. m² , fordelt på 831 observation. Hvis alle kan hæves til gennemsnits m² lejen, så stiger huslejen med samlet 23.296 årligt. Svarende til afkast stiger til 7,60 % ved 3.950.000.

Idet kælderen er udlejet inkl. vand og elforbrug påvirker dette forrentningen, idet forbruget i kælderene er meget højt. Såfremt lejemålet i kælderen bliver tomt og der udarbejdes ny lejekontrakt, hvor lejer afholder forbrug, vil ejendommens afkastet stige med 0,6%, svarende til en værdistigning på kr. 375.000,-

Konklusion: Sønder Ottinggade 26 er en unik in­ve­ste­rings­mu­lig­hed i Haderslev med et højt afkast og en fremragende beliggenhed. Med 6 boliglejemål og et område i positiv udvikling, er dette en ejendom, der skal ses.

For yderligere information eller for at arrangere en fremvisning, kontakt os i dag.

Faciliteter

Interiør

  • Bad og omklædning

Exteriør

  • Altan

Teknik

  • Vaskeri

Afstand til

  • Sønderbro v Sønder Ottinggade389 m
  • E 45 - Sønderjyske Motorvej6,8 km

Nøgletal

Adresse
Sønder Ottinggade 26
Sagsnr.
620510302
Ejendomstype
Bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom
Handelstype
Investering
Pris
3.950.000 kr.
Afkast
6,65 %
Etageareal
448 m²
Kælder
176 m²

Arealer

Grundareal
1.329 m²
Bebygget
174 m²
Etageareal
448 m²
Kælder
176 m²

Økonomi

Pris
3.950.000 kr.
Pris/m²
8.817 kr.
Lejefaktor
10.72
Lejeindtægt
368.400 kr.
Årlig lejeindtægt pr m²
822 kr.
Årlige driftsudgifter
112.328 kr.
Årlige driftsudgifter pr m²
251 kr.
Afkast
6,65 %
Af­skriv­nings­be­ret­ti­get
Nej
Moms­re­gi­stre­ret
Nej

Ejendommen

Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
E