EDC Erhverv er et team af lokale er­hvervs­mæg­le­re, der samarbejder på tværs af hele Danmark. Vores spe­ci­a­li­sten­he­der kan rådgive jer om alt fra større capital market-transaktioner til mindre er­hvervs­le­je­mål. Kontakt os for rådgivning med udgangspunkt i jeres behov.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi dækker hele Danmark og sikrer kunderne den bedst mulige service ved at have lokale mæglere med stor faglighed og et stærkt lokalt kendskab i alle de områder, hvor vi er repræsenteret.

Vi servicerer mange typer erhvervskunder, herunder bl.a. private investorer, ejen­doms­sel­ska­ber, forsikrings- og pen­sions­sel­ska­ber, nationale og internationale virksomheder samt større børsnoterede selskaber. Vi bestræber os på hele tiden at tænke ud af boksen og finde nye og innovative måder at hjælpe vores kunder. I bestræbelserne på at servicere kunden hele vejen rundt, har vi oprettet en specialiseret re­sear­chaf­de­ling, international afdeling, pro­jek­taf­de­ling og meget mere, der kan afdække kundens behov på disse specifikke områder.

Vi tilbyder et landsdækkende netværk

En af EDC Erhvervs absolut væsentligste styrker er samarbejdet mellem centrene om formidling af er­hverv­se­jen­dom­me. Ofte findes køberen eller lejeren i en helt anden del af landet, men via vores landsdækkende netværk og store køber-/lejerkartotek sikrer vi en større om­sæt­nings­hastig­hed for vores kunder. Som kunde får du altså et afgørende værktøj og dedikerede mæglere, der knokler for at opfylde dine ejendomsdrømme.

Altid kunden i centrum

Hos EDC Erhverv er vi meget bevidste om, at det er kunderne, der skaber vores forretning. Derfor arbejder vi altid med kunden i centrum. Vi servicerer kunden hele vejen rundt ved at dedikere os til høj faglighed og troværdighed i alt, hvad vi gør. Alle er­hvervs­mæg­le­re arbejder aktivt med kundepleje med formålet om at sikre tilfredse kunder og en hurtig og gnidningsfri omsætning af er­hverv­se­jen­dom­me.

Vores dygtige fagfolk og specialister kan hjælpe dig med salg, køb, leje, udlejning, vurdering, rådgivning og analyse af:

  • In­ve­ste­rings­ejen­dom­me
  • An­dels­bo­li­ge­jen­dom­me
  • Kontorlokaler- og ejendomme
  • Lager- og lo­gi­sti­ke­jen­dom­me
  • Butikslokaler-, restaurationer og hotelejendomme
  • Erhvervsgrunde
  • Kombineret erhverv med bolig
  • Bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom­me
  • Projektgrunde samt salg og udlejning af projektboliger
  • Sale & Lease Back
Kontakt os

Vores historie

En vision om at gøre det nemmere at finde den rigtige ejendom

I 1971 satte en gruppe ambitiøse ejen­doms­mæg­le­re sig sammen. De ville ændre kundernes muligheder og måden, hvorpå ejen­doms­bran­chen fungerede.

Planen var at skabe en digital platform, der skulle gøre det endnu nemmere at finde den helt rigtige ejendom. Det blev begyndelsen for EDC – Ejen­doms­mæg­ler­nes Data Centrum – navnet blev vedtaget d. 3. april 1974.

Med den vision blev EDC Danmarks første kæde af ejen­doms­mæg­le­re – og de første til at anvende IT-systemer i mæg­ler­for­ret­nin­gen. Ens for alle medlemmer var et krav om statsau­to­ri­sa­tion, og at man skulle have en forretning, som havde en rimelig omsætning. Og derfra gik det stærkt.

Er­hvervs­di­vi­sio­nen opstår

EDC Erhverv opstod på baggrund af nedlæggelsen af de to sam­men­slut­nin­ger af er­hvervs­mæg­le­re - INDUS og REDU. Disse to kæder havde tilsammen ca. 50 medlemmer, som dyrkede salg og udlejning af er­hverv­se­jen­dom­me.

Hovedparten af medlemmerne var tillige medlemmer af EDC, hvorfor det lå lige for at etablere en selvstændig er­hvervs­di­vi­sion i EDC.

Erhvervscentre fordelt i hele landet

I forbindelse med den større pro­fes­sio­na­li­se­ring af er­hvervs­mar­ke­det blev kravene til medlemskab af EDC’s er­hvervs­di­vi­sion også større, hvilket igen kom til at betyde, at medlemskab af divisionen krævede ”full time” engagement af den enkelte virksomhed.

Vores mere end 20 medlemmer af divisionen (EDC Erhverv) beskæftiger sig alene med salg, udlejning og vurdering af alle typer af er­hverv­se­jen­dom­me.

Fra begyndelsen har vi haft en vision om aldrig at være langt væk fra vores kunder. Dette holdes stadig i hævd den dag i dag, hvor EDC Erhverv er tilstede med et stærkt, lokalt kendskab repræsenteret ved vores erhvervscentre fordelt i hele landet.

Hvad søger du?

Karriere

Søger du job? Se, hvilke ledige stillinger vi har i øjeblikket.

Klik her

Presse

Har du spørgsmål til vores presseafdeling? Eller er du på udkig efter pressebilleder?

Klik her

Seminarer og webinarer

Vil du blive endnu klogere på ejen­doms­mar­ke­det? Se, hvilke seminarer eller webinarer EDC Erhverv tilbyder.

Klik her

Nyheder

Vil du holde dig opdateret eller vide mere om, hvad der sker på ejen­doms­mar­ke­det lige nu?

Klik her

Magasiner

Få de seneste tendenser, nyheder og analyser fra specifikke segmenter på ejen­doms­mar­ke­det.

Klik her

Mit EDC Erhverv

Følg nemt med i de seneste aktiviteter på din ejendom, når du har lyst.

Klik her