Projekt & nybyggeri

Pro­jek­t­ud­vik­ling, -salg og -udlejning

Vi har ekspertise i pro­jek­t­ud­vik­ling, projektsalg og pro­jek­t­ud­lej­ning. Hvad end du har behov for rådgivning om en projektgrund, en projektejendom eller skal have udlejet eller solgt et projekt bolig for bolig eller som en samlet projektejendom, kan vi hjælpe dig.

Vær' et skridt foran

Søger du en projektgrund? Så kan det være fordelagtigt for dig at få besked om erhvervsgrunde til salg inden alle andre. Med vores service får du besked direkte i din indbakke, så snart der er noget til salg, som matcher dine behov. På den måde er du hele tiden et skridt foran, når du skal finde den helt rigtige erhvervsgrund til salg.

Tilmeld dig her

Et omspændende udvalg af referencer

Afsluttede projekter

Vil du se, hvilke projektsager vi har færdiggjort? Klik på linket nedenfor og få det fulde overblik over hvilke projekter vi har været inde over.

Se alle afsluttede projekter

Sådan har vi tidligere løst projektsager

247 ungdomsboliger på Sluseholmen i København sættes nu til udlejning

Endnu et kapitel skal skrives i sagaen om Københavns nye attraktive kanalby, Sluseholmen med mere end 1.000 boliger, der er bygget med inspiration fra Amsterdam. Danica Ejendomme er ved at udvikle og opføre 247 ungdomsboliger, der har fået navnet Slusebro. Projektet er bygget med fokus på det sociale, gode ungdomsvenlige faciliteter og står klar til indflytning 1. februar 2024. EDC Projekt Poul Erik Bech er valgt til at stå for at udleje de attraktive studio apartments.

  • investering
  • Sluseholmen
  • Projekt
Læs artikel

Boligmarkedet i Aarhus er ikke gået i stå: Boligprojekt opnår mere end 50% udlejning på blot en måned

Der har været en del debat om det aarhusianske ejendomsmarked med høj tomgang og for mange byggede m² i nogle områder af Aarhus, men ikke alt er sort. Et nyt boligprojekt på Amaliegade 18 består af 48 nyopførte boliger med 1-3 værelser, som er placeret meget centralt i hjertet af Aarhus. Bag projektet står tre investorer, som har valgt EDC Projekt Poul Erik Bech Aarhus til at stå for udlejningen. Det er gået hurtigt - på knap en måned er mere end halvdelen af de 48 boliger allerede udlejet.

  • Aarhus
  • Projekt
Læs artikel

Frederikssund Kommune udstykker Tiny House- og par­cel­hus­grun­de i nyt projekt i Vinge

I Vinge, sydøst for Frederikssund, er etableringen af et af Danmarks største by­ud­vik­lings­pro­jek­ter i fuld gang. Frederikssund Kommune udstykker i første omgang 10 Tiny House- og 45 par­cel­hus­grun­de, hvor der er mulighed for at bygge sin drømmebolig. EDC Poul Erik Bech Frederikssund skal formidle salget af grundene.

  • Investering
  • Vinge
  • Projekt
Læs artikel