Projekt & nybyggeri

Pro­jek­t­ud­vik­ling, -salg og -udlejning

Vi har ekspertise i pro­jek­t­ud­vik­ling, projektsalg og pro­jek­t­ud­lej­ning. Hvad end du har behov for rådgivning om en projektgrund, en projektejendom eller skal have udlejet eller solgt et projekt bolig for bolig eller som en samlet projektejendom, kan vi hjælpe dig.

Vær' et skridt foran

Søger du en projektgrund? Så kan det være fordelagtigt for dig at få besked om erhvervsgrunde til salg inden alle andre. Med vores service får du besked direkte i din indbakke, så snart der er noget til salg, som matcher dine behov. På den måde er du hele tiden et skridt foran, når du skal finde den helt rigtige erhvervsgrund til salg.

Tilmeld dig her

Et omspændende udvalg af referencer

Afsluttede projekter

Vil du se, hvilke projektsager vi har færdiggjort? Klik på linket nedenfor og få det fulde overblik over hvilke projekter vi har været inde over.

Se alle afsluttede projekter

Sådan har vi tidligere løst projektsager

209 lejeboliger i Augustshave udlejet hurtigere end forventet

Der har været meget skriveri om svære betingelser på det aarhusianske boligmarked, men det er ikke tilfældet i alle dele af byen. Augustshave, et nyt DGNB Guld-certificeret boligbyggeri lige på bygrænsen til Aarhus C, er netop blevet fuldt udlejet, blot tre måneder efter afleveringen af sidste etape. Boliger i varierende størrelser og med forskellig rumfordeling skabte stor efterspørgsel og gjorde i sidste ende udslaget.

  • Boligprojekt
  • Aarhus
Læs artikel

Populære Papirrækkerne i Dalum Papirfabrik i Odense oplever stor interesse

På den sydlige del af Dalum Papirfabriks område i Odense er Papirrækkerne ved at blive opført, og pro­jek­t­ud­vik­ler MT Højgaard Property Development har for nylig holdt rejsegilde på Etape 1. I alt 63 rækkehuse fra 90-130 m2 i 2 plan er til salg. EDC Projekt Poul Erik Bech har overtaget salget af de populære rækkehuse, hvor 40% allerede er solgt.

  • projektudvikling
  • Odense
Læs artikel

Ikoniske skolebygninger skal omdannes til boliger: Budfrist den 20. september

Den lokalkendte skole i Haderslev Hans Hertug Skole skal omdannes til boliger. I første omgang skal den tidligere folkeskole sælges i offentligt udbud med budfrist den 20. september 2024, hvorefter den kommende køber vil have mulighed for at tilpasse byggeplanerne. EDC Poul Erik Bech skal formidle salget af den tidligere folkeskole på vegne af Haderslev Kommune.

  • Investering
  • Projekt
  • Haderslev
Læs artikel