Erhvervsgrund fra EDC

Duedalen, 5492 Vissenbjerg

5492 Vissenbjerg

13.500.000 kr.

Brugerejendom
Nyhed

BELIGGENDE I VISSENBJERG MED STORT UD­VIK­LINGS­PO­TEN­TI­A­LE

Denne projektgrund i Vissenbjerg repræsenterer en unik mulighed for at realisere et bo­li­g­ud­vik­lings­pro­jekt under den vedtagne lokalplan 2.2-13. Med en købspris på DKK 13.500.000 inkluderer salget grundarealet, detaljeret lokalplan og komplet pro­jek­t­ma­te­ri­a­le. Grundens areal er god- kendt til en maksimal be­byg­gel­ses­pro­cent på 40%, hvilket åbner op for udvikling af et diversificeret boligkompleks med en estimeret fær­dig­gø­rel­ses­pris på omtrent DKK 120.000.000, der vil appellere til forskellige demografiske grupper.

Al nødvendig dokumentation og myn­dig­heds­god­ken­del­se og lokalplaner på plads, hvilket sikrer en problemfri overgang fra erhvervelse til ud­vik­lings­start.

Lokalplanen definerer rammerne for opførelsen af ca. 60 boligenheder i et attraktivt tæt-lavt boligbyggeri, der omfatter moderne boliger designet til at komplementere både områdets naturlige æstetik og den eksisterende lokale infrastruktur. Planen integrerer desuden grønne rekreative om- råder med regn­vands­bas­si­ner og arealer til dyrehold og nyttehaver, hvilket bidrager til både miljømæssig bæredygtighed og forhøjelse af beboer- nes livskvalitet. Denne planlægning sikrer, at det nye boligområde bliver en naturlig forlængelse af Vissenbjergs eksisterende sam­funds­struk­tur.

Investeringen understøttes af en omfattende projekt- og ren­ta­bi­li­tets­be­reg­ning. Miljørapporten, der ledsager lokalplanen, sikrer, at udviklingen sker med mindst mulig påvirkning af det lokale miljø, og inkluderer specifikke tiltag for at beskytte områdets biodiversitet, herunder særligt vandsa­la­man­de­re.

Projektgrunden tilbyder således ikke kun et økonomisk tiltalende in­ve­ste­rings­po­ten­ti­a­le, men også muligheden for at skabe et boligområde, der respekterer og fremhæver Vissenbjergs natur- og sam­funds­vær­di­er. Med en strategisk beliggenhed, omhyggeligt forberedte ud­vik­lings­pla­ner og et stærkt fokus på miljøhensyn, repræsenterer denne projektgrund en fremragende in­ve­ste­rings­mu­lig­hed for enhver seriøs investor eller udvikler, der søger at kombinere økonomisk afkast med bæredygtig udvikling.

Afstand til

  • Hesbjerghuse (Assens Kommune)64 m
  • E 20 - Fynske Motorvej3,2 km
  • Skalbjerg St.4,2 km

Nøgletal

Adresse
Duedalen, 5492 Vissenbjerg
Sagsnr.
512031645
Ejendomstype
Erhvervsgrund
Handelstype
Brugerejendom
Pris
13.500.000 kr.

Arealer

Grundareal
67.475 m²

Økonomi

Pris
13.500.000 kr.
Pris/m²
200 kr.
Vurderingsår
2020

Ejendommen

Omfattet af energimærke
Nej