Kontor fra EDC

Sønderbro 1

6800 Varde

2.250.000 kr.

Brugerejendom - 286 m²

Fleksibel kva­li­tet­se­jen­dom på synligt hjørne midt i byen (hidtidig lægepraksis) og med egen P-plads

• Er­hverv­se­jen­dom på centralt og synligt hjørne - kun 150 m. fra banegården
• Opført i 1976 i solide, ved­li­ge­hol­del­ses­ven­li­ge materialer, og tilbygget i 2000
• Hidtil lægepraksis, og må iht. lokalplan også anvendes til kontor eller boligformål
• Grunden udgør 875 m² og må jfr. lokalplanen bebygges med 65 %, i op til 3 etager
• Egen par­ke­rings­plads til 12 biler – og derudover gratis offentlig parkering på Sønderbro
• Udlejet til lægepraksis indtil den 1. januar 2025, hvor ejendommen er til købers disposition

Med en central og synlig beliggenhed på hjørnet af Sønderbro og Storegade, kun ca. 150 meter fra banegården, udbydes nu denne fleksible og velholdte er­hverv­se­jen­dom på 286 m2, som rummer et væld af muligheder.

Ejendommen er oprindelig opført i ét plan i 1976, i solide og ved­li­ge­hol­del­ses­ven­li­ge materialer, med facader i mursten, helvalmet tag­kon­struk­tion med betontagsten og beskyttende tagudhæng. I år 2000 blev ejendommen tilbygget i den nordligste/bagerste ende, hvor også hele taget blev udskiftet i samme forbindelse.

Hidtil har ejendommen været anvendt til pri­vat­prak­ti­se­ren­de læge, som lukker ved årets udgang, hvorfor ejendommen er til købers disposition pr. 1. januar 2025. Ifølge lokalplanen kan ejendommen anvendes til liberalt erhverv, herunder kontor og klinik, men også til boligformål, hvilket åbner op for en bred vifte af muligheder for den kommende ejer.

Via ind­gangs­par­ti­et i det sydøstlige hjørne er der adgang til garderobe og toilet, og herfra videre forbindelse til re­cep­tions­om­rå­det og et særskilt venteværelse. På langs af bygningen, i bygningens midte, findes en fordelingsgang med i alt 6 konsultations- og un­der­sø­gel­ses­rum fordelt på begge sider.

I bygningens bagerste del er indrettet yderligere et afsnit med toilet og garderobe, der er forbeholdt personalet, og i tilknytning hertil en særskilt ska­destu­e­af­de­ling (velegnet til mødelokale o.l.) samt et køkken og personalerum på modsatte side af gangen. I denne ende af bygningen findes endvidere en særskilt per­so­na­le­ind­gang.

Den tilhørende grund udgør 875 m2 og inkluderer egen par­ke­rings­plads med plads til 12 biler, hvilket er en stor fordel på en så central placering som denne, og som samtidig gør det nemt for kunder og ansatte at besøge ejendommen. Tilmed er der gratis offentlig parkering til rådighed på Sønderbro.

Med en grund på 875 m2 og mulighed for at bebygge op til 65 % i op til 3 etager ifølge lokalplanen, rummer ejendommen et stort potentiale for udvidelse og yderligere udvikling (helt op til 282 m2 ekstra).

Med ejendommens centrale beliggenhed, fleksible an­ven­del­ses­mu­lig­he­der, byg­nings­mæs­si­ge kvalitet og gode par­ke­rings­for­hold, repræsenterer Sønderbro 1 en unik mulighed for køberen, der søger en er­hverv­se­jen­dom med mulighed for udvikling og vækst.

Området:

Varde er i dag en by med 14.053 indbyggere (2024), hvis oprindelse går helt tilbage til 1100-tallet. En kongeborg blev omkring år 1300 opført på et endnu eksisterende voldsted, mens byens ældste køb­stand­pri­vil­e­gi­er stammer tilbage fra 1442, hvor Varde Å spillede en vigtig rolle for byens udvikling og status.

Varde er en hyggelig og levende handelsby med alskens faciliteter og gode shop­ping­mu­lig­he­der. Byen har et stort og smukt torv, der forbinder gågaderne og som hvert år danner rammen om arrangementer lige fra bør­ne­l­op­pe­mar­ked, ju­le­ka­len­deråb­ning i december, torvedage i sommerhalvåret samt by-koncerter og sport­s­ar­ran­ge­men­ter.

Byen har en bymidte præget af det gamle købstadsmiljø, hvilket gør den velbesøgt som ferie- og turistby i sommerhalvåret, da afstanden til Vesterhavet og de populære strandbyer er relativt kort.

Som Danmarks 2. største turistkommune efter København (målt på antal overnatninger), og som "hovedstad" i landets geografisk 5. største kommune, er byen det naturlige handelscentrum for et meget stort opland. Denne position forventes udbygget de kommende år, idet særligt bymidten de seneste år har gennemgået en mærkbar positiv forvandling gennem forskønnelse af gader og stræder samt udvikling af hidtil uudnyttede ”hotspots” med kunst og oplevelsesrum.

Kontakt EDC Erhverv Poul Erik Bech for yderligere oplysninger og aftale om fremvisning.

Faciliteter

Interiør

  • Fælles reception
  • Loftshøjde (2.5)

Exteriør

  • P-Pladser (12 stk)
  • Udenomsarealer Delvist befæstet

Teknik

  • Kabling
  • Vinduestype Termo

Afstand til

  • Storegade v Enghavevej (Varde)138 m
  • Varde St.226 m
  • E 20 - Es­b­jerg­mo­tor­vej­en13,3 km

Nøgletal

Adresse
Sønderbro 1
Sagsnr.
670114257
Ejendomstype
Kontor
Handelstype
Brugerejendom
Pris
2.250.000 kr.
Etageareal
286 m²

Arealer

Grundareal
875 m²
Bebygget
286 m²
Erhvervsareal
283 m²
Kontorareal
283 m²
Pro­duk­tions­a­re­al
3 m²
Etageareal
286 m²

Økonomi

Pris
2.250.000 kr.
Pris/m²
7.867 kr.
Ejen­doms­skat­ter
5.041 kr.
Grundskyld
5.041 kr.
For­sik­rings­præ­mie
7.223 kr.
Vurderingsår
2020
Ejendomsværdi
2.550.000 kr.
Grundværdi
881.600 kr.

Ejendommen

Antal etager
1
Byggeår / Ombygget
1976 / 2000
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
D