Detail fra EDC

Kongensgade 97

6700 Esbjerg

351.000 kr./år

494 m²
Nyhed

Sjældent udbudt lejemål på det trafikerede hjørne Kongensgade/Stormgade, i en flot, markant ejendom

• Sjældent udbudt lejemål i Esbjerg, i en flot og markant rød­sten­se­jen­dom med lys og luft
• Attraktive lokaler på hjørnet af Kongensgade/Stormgade med mange for­bi­pas­se­ren­de
• Let tilgængelighed med par­ke­rings­plad­ser helt tæt på – i Stormgade og i Kongensgade
• Lejemålet rummer 234 m² butik i stueplan samt 260 m² lager og per­so­na­le­fa­ci­li­te­ter i kælder
• God loftshøjde overalt (3 meter i butikken) og flotte lysindfald via store facadevinduer

Med en god og synlig beliggenhed lige der, hvor den trafikerede Stormgade krydser gågaden, udbydes nu dette flotte og rummelige butikslejemål for første gang i mange årtier.

Ejendommen er er markant hjørneejendom, som er opført i 1930 med facader i klassiske røde mursten og med røde tegl på taget. Bu­tiks­le­je­må­let ligger i stueplan, med sin præsentable overdækkede indgang i hjørnet, og har facade hele vejen rundt – dvs. både mod Stormgade og mod Kongensgade, hvilket sikrer butikken en helt unik op­mærk­som­heds­vær­di i bybilledet.

Selve lejemålet rummer i alt 494 etagemeter, der fordeler sig med 234 m² butik i stueplan og 260 m² i kælderen.

Butikken i stueplan fremtræder overalt lys og luftig, og byder på en god loftshøjde på ca. 3 meter, der i samspil med de flotte lysindfald fra de store vinduespartier giver optimale ud­stil­lings­mu­lig­he­der i butikken.

Den tilhørende kælder er tør og meget anvendelig, og er primært indrettet til et velfungerende lagerområde med en fornuftig loftshøjde på ca. 2,08 meter. I kælderen findes desuden et toilet (tæt på trappen til stueplan) og et kontor/mødelokale, der samtidig fungerer som frokostrum.

Lejemålet har en let tilgængelighed, hvad enten man som kunde ankommer til fods, med offentlig transport eller er i bil. Som det eneste sted i Kongensgade – på strækningen mellem Stormgade og Strandbygade – er ensrettet kørsel nemlig tilladt, ligesom det også er gratis at parkere i gadens afmærkede båse. Dette muliggør va­resor­ti­men­ter og for­ret­nings­kon­cep­ter i lejemålet, hvor parkering helt tæt på er afgørende vigtigt. Det er endvidere tilladt at parkere kortvarigt i Stormgade, få meter fra butikken.

På modsatte side af Stormgade ligger mo­de­tøjs­for­ret­nin­gen Jill & Joy, mens Neptun Apoteket ligger på modsatte side af Kongensgade – lige foran Scandic Hotel, hvilket tilsammen medvirker til et konstant kundeflow netop her i dette attraktive ”kryds”.

Nærområdet er desuden begunstiget af sin nærhed til havneområdet, idet en stor del af både den kørende og gående trafik mellem byen og havnen passerer her forbi, herunder også de mange gående turister mellem Esbjerg indre by og Fanøfærgen, der sejler i pendulfart mellem Danmarks 5. største by og den populære ø i Nationalpark Vadehavet.

OMRÅDET:
Kongensgade rummer et godt miks af forskellige butikker, fra de landskendte kædekoncepter til de lokalkendte, unikke spe­ci­al­for­ret­nin­ger, mange hyggelige caféer og spisesteder m.v. Her mærker man tydeligt gadens særlige puls og ”leben”.

Kongensgade er kendt som Danmarks længste gågade og går fra Strandbygade i Vest til Jernbanegade i øst, og er desuden forbundet med byens flotte torv, der er velegnet til store arrangementer og som udgør et trækplaster for megen løbende aktivitet året igennem. Derfor sker der også ofte noget interessant lige i nærheden.

Denne del af Kongensgade, her på hjørnet af Kongensgade/Stormgade, er det sted i gaden, som krydses af flest mennesker døgnet rundt – dels fordi Stormgade er en Esbjergs mest trafikerede indfaldsveje, ligesom også gågaden kun ganske få steder må krydses i bil.

Lige i dette nærområde er det tilladt med kortvarig, gratis parkering, både i Stormgade og i den ensrettede del af Kongensgade, der ligger mellem Stormgade og Skolegade/Strandbygade.

Kongensgade og de tilhørende sidegader har gennem de seneste år gennemgået en stor og omfattende gå­ga­de­renove­ring, hvor nye ga­de­be­læg­nin­ger, gadebelysning og udstyr har givet et stort kva­li­tets­mæs­sigt løft og cementeret Kongensgade som Syd­ve­stjyl­lands ubestridt bedste handelsgade.

Kontakt EDC Erhverv Poul Erik Bech for yderligere info samt aftale om fremvisning.

Faciliteter

Interiør

  • Loftshøjde (3)

Exteriør

  • Udenomsarealer Befæstet

Teknik

  • Ka­me­ra­over­våg­ning

Afstand til

  • Skolegade v Kron­prin­sens­ga­de (Esbjerg)187 m
  • Esbjerg St.1,4 km
  • E 20 - Es­b­jerg­mo­tor­vej­en5,1 km

Nøgletal

Adresse
Kongensgade 97
Sagsnr.
670114276
Ejendomstype
Detail
Årlig leje
351.000 kr./år
Erhvervsareal
234 m²
Kælder
260 m²

Arealer

Grundareal
420 m²
Bebygget
234 m²
Erhvervsareal
234 m²
Etageareal
494 m²
Kælder
260 m²

Økonomi

Årlig leje
351.000 kr./år
Månedlig leje
29.250 kr.
Årlig leje pr. m²
711 kr.
Bruttoleje pr. år
351.000 kr.
Månedlig bruttoleje
29.250 kr.
Årlig bruttoleje pr. m²
710 kr.
Depositum
87.750 kr.
Aconto Vandudgift
2.400 kr.
Elektricitet
Afregnes direkte til for­sy­nings­sel­skab
Moms­re­gi­stre­ret
Ja
Afståelsesret
Ja

Lejeforhold

Uopsigelighed fra lejer
Efter nærmere aftale
Uopsigelighed fra udlejer
Efter nærmere aftale
Opsigelse
Gensidigt varsel på 6 mdr.
Indvendig ved­li­ge­hol­del­se
Påhviler lejer
Udvendig ved­li­ge­hol­del­se
Påhviler udlejer
Lejeregulering
Hver d. 1/1 iht. NPI, min. 2 %
Overtagelse
Overtagelse efter nærmere aftale
Afståelsesret
Ja

Ejendommen

Op­varm­nings­ty­pe
Varmepumpe
Antal etager
2
Byggeår / Ombygget
1930 / 2017
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
E