Kontor fra EDC

Ny Erlevvej 28A

6100 Haderslev

228.000 kr./år

185 m²

Moderne kontor med fantastisk udsigt

• Synlig placering
• Nyrenoverede lejemål
• Stor synlighed
• Tæt på byen

På Ny Erlevvej 28A i Haderslev ligger et super lækkert moderne kontor, som med sin fremtrædende placering tilbyder stor synlighed og en fantastisk udsigt over dammen. Kontorets design er en perfekt kombination af rå stil og høj kvalitet, der giver en imponerende og inspirerende arbejdsplads.
Arkitektur og Indretning.
Loftshøjden er be­mær­kel­ses­vær­dig, hvilket skaber en åben og rummelig atmosfære. Det giver også mulighed for kreative in­dret­nings­løs­nin­ger, som kan inkludere store kunstværker eller hængende planter, der kan bidrage til kontorets æstetik.
Den rå stil manifesterer sig i brugen af materialer som beton, glas og stål. Betonvægge, eksponerede loftsbjælker og store vinduespartier skaber en moderne og industriel følelse. Trægulve eller polerede be­to­nover­fla­der kan tilføje varme og tekstur til rummet.
Store vinduer sørger for masser af naturligt lys, hvilket ikke kun forbedrer arbejdsmiljøet, men også fremhæver den smukke udsigt til dammen. Udsigten til vandet giver en beroligende baggrund, som kan inspirere til kreativitet og produktivitet.

Parkering og Adgang: Der er gode par­ke­rings­mu­lig­he­der lige uden for døren, og kontoret er let tilgængeligt for både bilister og cyklister. Offentlig transport er også inden for rækkevidde, hvilket gør det nemt for medarbejdere og besøgende at komme til og fra stedet.
Beliggenheden ved dammen ikke kun giver en smuk udsigt, men tilbyder også mulighed for rekreative pauser i naturen, hvilket kan være med til at øge trivsel og velvære blandt medarbejderne.

Dette kontor på Ny Erlevvej 28A i Haderslev er således en ideel arbejdsplads for virksomheder, der ønsker at kombinere funktionalitet, stil og en inspirerende beliggenhed. Det er et sted, hvor kreativitet og produktivitet kan blomstre i omgivelser, der virkelig oser af kvalitet.

Nøgletal

Adresse
Ny Erlevvej 28A
Sagsnr.
620510324
Ejendomstype
Kontor
Årlig leje
228.000 kr./år

Arealer

Etageareal
185 m²

Økonomi

Årlig leje
228.000 kr./år
Månedlig leje
19.000 kr.
Årlig leje pr. m²
1.232 kr.
Bruttoleje pr. år
228.000 kr.
Månedlig bruttoleje
19.000 kr.
Årlig bruttoleje pr. m²
1.232 kr.
Depositum
114.000 kr.
Elektricitet
Afregnes direkte
Moms­re­gi­stre­ret
Ja
Afståelsesret
Ja

Lejeforhold

Uopsigelighed fra lejer
Aftales
Uopsigelighed fra udlejer
Aftales
Opsigelse
Aftales
Indvendig ved­li­ge­hol­del­se
Lejer
Udvendig ved­li­ge­hol­del­se
Udlejer
Lejeregulering
NPI
Over­ta­gel­ses­da­to
1. okt. 2024
Afståelsesret
Ja

Ejendommen

Op­varm­nings­ty­pe
Varmepumpe
Byggeår / Ombygget
1965 / 1996
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
C