Lager/Produktion fra EDC

Hededammen 4

6705 Esbjerg Ø

468.050 kr./år

1.527 m²

Fleksibel ejendom med adm., værksted og lager – i alt 1.527 m² bygninger på 11.290 m² befæstet grund

Med en god beliggenhed i et af byens ældre og udbyggede er­hvervs­om­rå­der, udlejes nu denne mul­ti­an­ven­de­li­ge er­hverv­se­jen­dom, der i årtier har fungeret som domicil for diverse busselskaber. Ejendommen ligger bynært og på samme tid tilbagetrukket, for enden af en blind vej, i den østligste del af Esbjerg. Herfra er der god forbindelse til det om­kring­lig­gen­de vejnet og kun ca. 1,6 km fra nærmeste mo­tor­vejs­af­kør­sel.

Ejendommen består af 3 selvstændige bygninger – en værk­steds­byg­ning på 686 m², en lager- og ad­mi­ni­stra­tions­byg­ning på 750 m² og en mindre per­so­na­le­byg­ning (kaldet ”sommerhuset”) på 91 m².

Værk­steds­byg­nin­gen ligger som den bagerste på grunden og er opført som en fuldmuret bygning med ”fladt tag” i 1974, med væsentlig om-/tilbygning i 1980. Denne bygning rummer et stort åbent værksted med en loftshøjde på op til 5,65 m., med hvad dertil hører af bl.a. udsugning, trykluft og afløb i gulve. Værkstedet opvarmes med kal­o­ri­fer­blæ­se­re (fjernvarme) og er på hver side forsynet med 3 store porte. I direkte tilknytning til værkstedet findes et par mindre lagerrum samt et per­so­na­le­af­snit på ca. 44 m² med køkken og frokostrum, omklædningsrum, en lille fordelingsgang samt særskilt bad og toilet.

Lager- og ad­mi­ni­stra­tions­byg­nin­gen på 750 m² er ligeledes opført i 1974 – med facader i røde mursten og med saddeltag belagt med eternitplader. Denne bygning er inddelt i 3 sektioner, hvor selve ad­mi­ni­stra­tions­de­len (med diverse kontorer og mødelokaler, om­klæd­nings­fa­ci­li­te­ter, køkken og toiletkerner m.v.) udgør i alt 222 m² og ligger ud langs bygningens ene side – naturligt placeret i forhold til par­ke­rings­plad­ser og indgangsparti.

Parallelt med ad­mi­ni­stra­tio­nen er indrettet 2 lagersektioner i bygningens fulde længde – på henholdsvis 231 m² og 297 m². Begge haller er forsynet med porte i hver ende. Den mindste hal, langs bygningens midte, har bl.a. været anvendt som vaskehal for busser – mens den største hal, i bygningens vestlige side, er udpræget lager med et mindre kontorafsnit på ca. 50 m². Det er muligt at sammenlægge hallerne til ét åbent lager på 528 m².

Den sidste og mindste bygning på grunden, også kaldet ”sommerhuset”, er placeret i grundens sydøstlige hjørne og udgør ikke nogen særlig bygningsmæssig værdi. Huset er opført i 1982 med træbeklædte facader og saddeltag med bøl­ge­e­ter­nit­pla­der og rummer 91 m². Huset er indrettet som et decideret sommerhus med åbent køkken-alrum-stue, fordelingsgang, 3 værelser, badeværelse og depotrum – og har været anvendt til per­so­na­le­mæs­si­ge formål og som fjernlager.

Den tilhørende grund udgør et godt, regulært areal på 11.290 m² og rummer store arealer til både oplagring og parkering. Grunden er fuldt befæstet til tunge køretøjer og der er etableret indhegning hele vejen rundt, med en bred port i grundens sydlige ende.

Ejendommen er omfattet af Lokalplan nr. 476, ifølge hvilken det er tilladt at bebygge grunde med op til 50 %. Dermed kan der teoretisk set – her på Hededammen 4 – tilbygges ekstra 4.118 m2, så det samlede etageareal andrager 5.645 m². Desuden ligger denne ejendom i et delområde, hvor byggeri tillades i helt op til 16 m. højde, modsat den øvrige del af lo­kal­pla­n­om­rå­det, hvor 8,5 m. tillades.

OBS: Udlejer, der er en trans­portvirk­som­hed, benytter i dag en del af det udendørs areal til parkering for last­bil­trai­le­re. Leje af ejendommen skal derfor fortsat ske med respekt af udlejers behov for udendørs parkering (ca. 20 træk). Nærmere vilkår for en sådan indbyrdes aftale mellem lejer og udlejer, aftales nærmere mellem parterne.

Faciliteter

Interiør

  • Kantine
  • Fælles reception
  • Bad og omklædning
  • Loftshøjde (5.65)

Exteriør

  • Porte
  • Indhegnet
  • Udenomsarealer Befæstet

Teknik

  • Ventilation
  • Kabling
  • Indlagt el, sikret med 235A (ampere)
  • Vinduestype Termo

Afstand til

  • Hedelundvej v Hededammen (Esbjerg)273 m
  • E 20 - Es­b­jerg­mo­tor­vej­en2,1 km
  • Spangsbjerg St.3,2 km

Nøgletal

Adresse
Hededammen 4
Sagsnr.
670114062
Ejendomstype
Lager/Produktion
Årlig leje
468.050 kr./år
Erhvervsareal
1.527 m²

Arealer

Grundareal
11.290 m²
Bebygget
1.527 m²
Erhvervsareal
1.527 m²
Etageareal
1.527 m²

Økonomi

Årlig leje
468.050 kr./år
Månedlig leje
39.004 kr.
Årlig leje pr. m²
307 kr.
Bruttoleje pr. år
468.050 kr.
Månedlig bruttoleje
39.004 kr.
Årlig bruttoleje pr. m²
306 kr.
Depositum
117.012 kr.
Elektricitet
Betales direkte til for­sy­nings­sel­ska­bet
Moms­re­gi­stre­ret
Ja
Afståelsesret
Nej

Lejeforhold

Uopsigelighed fra lejer
Efter nærmere aftale
Uopsigelighed fra udlejer
Efter nærmere aftale
Opsigelse
Gensidig 6 måneders varsel
Indvendig ved­li­ge­hol­del­se
Påhviler lejer
Udvendig ved­li­ge­hol­del­se
Påhviler udlejer
Lejeregulering
NPI, dog min. 2,5 % p.a.
Overtagelse
Efter nærmere aftale
Afståelsesret
Nej

Ejendommen

Op­varm­nings­ty­pe
Fjernvarme/blokvarme (ra­di­a­tor­sy­ste­mer eller varmluftanlæg)
Antal etager
1
Byggeår / Ombygget
1974 / 1982
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
C