CityFact: Yderst brugbart og relevant analyseværktøj for investorer

  • CityFact

I ejen­doms­in­ve­ste­rings­bran­chen er det altafgørende at have adgang til dybdegående og præcise data, når der skal træffes svære beslutninger om, hvor investeringer skal placeres. Siden fødslen i 2022 har CityFact fra EDC Poul Erik Bech hjulpet med netop det, og ana­ly­se­pro­duk­tet har vist sig som en værdifuld ressource og et essentielt værktøj for seriøse investorer i hele landet.

CityFact giver et dybdegående overblik over markedsforhold i en række af de største byer i landet og samler således omfattende områdespecifik viden og markedsdata fra alle ejen­doms­seg­men­ter­ne i ét analyseprodukt. På trods af sin korte levetid er CityFact blevet taget godt imod i hele landet af både kunder og medarbejdere. Flemming Buhl, Head of Capital Markets og stor­kun­de­ansvar­lig i EDC Erhverv Poul Erik Bech siger:

”Det er godt set af forretningen at udvikle Cityfact. Det er faktisk genialt fundet på. Jeg ved godt, det kræver rigtig mange ressourcer at udarbejde analyserne, men de styrker i den grad vores branding, faglighed og service overfor kunderne. Med CityFact får kunderne yderst relevant information på en nem og overskuelig måde, som de kan bruge til at bakke op om deres in­ve­ste­rings­be­slut­nin­ger. Det giver os en masse goodwill i markedet, og kunderne er rigtig glade for det. Det gælder både de helt store investorer og pen­sions­kas­ser­ne, som det offentlige, ja, faktisk alle jeg er i dialog med, er superglade for vores produkt.”

CityFact giver bl.a. information om tomgang, lejeniveauer og afkastkrav, samt be­folk­nings­ud­vik­ling, al­der­s­for­de­ling og flyt­te­ak­ti­vi­tet, så seriøse investorer kan træffe velfunderede og fornuftige beslutninger, når mange penge er på spil.

Understreger faglig kompetence
Det er muligt at hente indgående analyser fra 19 af landets største byer og områder. Flemming Buhl, siger:

”CityFact er i den grad med til at vise omverden, at vi med vores 19 erhvervscentre vitterligt er landsdækkende, og at vi har en stor fordel i forhold til mange andre kæder, da vi har nationale eksperter, der arbejder i tæt samspil med vores dygtige lokale mæglere og erhvervscentre. Med CityFact understreger vi vores faglige kompetence, og det er med til at placere os stærkt i markedet. Der er en fornøjelse at kunne sende CityFact-rapporterne til nuværende og potentielle kunder – de kvitterer altid tilbage med, at de har fået meget mere, end de regnede med. Så produktet overgår kundernes forventninger.”

”Det er et imponerende produkt, der virkelig giver værdi for kunderne. I mit arbejde har CityFact givet stor effekt og sat et positivt indtryk, og det giver sig selv, at skal man som investor fx bygge rækkehuse i Næstved, så vil man gerne have information, der styrker be­slut­nings­grund­la­get på en nem og overskuelig måde – og det må man sige, at CityFact gør.”

Gunstigt for de tungeste
Henrik Frost Sørensen, partner og er­hvervs­di­rek­tør i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus, siger: ”Vi oplever, at stort set alle synes, at det er et fint værktøj, som skaber god værdi. CityFact er særligt interessant, fordi det er enormt datatungt og specifikt helt ned på byniveau. Det giver altså nogle helt unikke indsigter i, hvordan et givent marked ser ud i den specifikke by, som man ønsker at investere i, og det er en klar fordel, når man kan tage en beslutning på et veloplyst grundlag. Med CityFact får man det hele serveret på et sølvfad, og så får investeringen væsentligt mere tyngde. Det er fordelagtigt for enhver investor, men det er indlysende, at jo større beløbene bliver, desto mere viden ønsker man om det område man investerer i."

Skræddersyede rapporter
Joseph Alberti, Head of Research EDC Erhverv Poul Erik Bech, siger: ”Med vores analyseprodukt CityFact giver vi investorer og be­slut­nings­ta­ge­re et mere oplyst grundlag. Men har du behov for at træffe en konkret beslutning ift. byggeprojekter eller ejen­doms­in­ve­ste­rin­ger, så anbefaler vi altid, at du rækker ud til vores lokale erhvervscenter eller til os i Research & Analyse, så vi kan drøfte dine analysebehov. Vi kan udarbejde skræddersyede rapporter, der kan hjælpe dig med at træffe beslutninger baseret på dit konkrete projekt.”

CityFact – Kom helt tæt på den lokale udvikling

Er du nysgerrig på den lokale udvikling, eller er du på udkig efter konkrete demografiske forhold til et konkret byggeprojekt eller ejen­doms­in­ve­ste­ring?

CityFact samler relevante markedsforhold i ét analyseprodukt. Det har dermed aldrig været lettere at danne sig et grundigt overblik over lokale markedsforhold. Få en aktuel status på tomgang, lejeniveauer og afkastkraven og data på demografiske bevægelser, herunder befolkningens udvikling, al­der­s­for­de­ling, flyt­te­ak­ti­vi­tet og tendenser inden for arbejdsstyrken for specifikke markedsområder med data helt ned på byniveau. 

CityFact kan i udvalgte områder også bestilles på engelsk. Kontakt bremerholm@edc.dk for mere information. Tilmeld dig CityFact og modtag en rapport for de byer, du interesserer dig for: www.poulerikbech.dk/cityfact

Tilmeld dig CityFact og modtag en rapport for dine byer

Kva­li­tets­byg­ning med en af landets måske bedste placeringer: Tidligere Told & Skat kontorbygning på 3.000 m² skal udlejes i Korsør

En ny historie skal skrives om Storebælts Erhvervspark 3 i Korsør. Kon­to­re­jen­dom­men, der tidligere har tilhørt Told & Skats Skattecenter, står nemlig klar til at blive udlejet til én eller flere heldige lejere. Kontor- og ad­mi­ni­stra­tions­byg­nin­gen rummer hele 3.007 m² fordelt på tre etager, så det bliver muligt at leje op til tre kontorlejemål af 1.000 m² i bygningen, der har en fabelagtig placering og faciliteter i topklasse.

  • Kontor
  • Korsør
Læs artikel

Branchens største er­hverv­se­jen­doms­må­ling: Investorer skruer forsigtigt op for optimismen

For et års tid siden dykkede troen på ejen­doms­mar­ke­det, hvilket har sæt en gevaldig dæmper på handlen med er­hverv­se­jen­dom­me. For niende gang har EDC Erhverv Poul Erik Bech gennemført en omfattende for­vent­nings­un­der­sø­gel­se og et lidt mere optimistisk syn har indfundet sig for 2024. Fx venter flere end sidste år at investere mere – med boligejendomme og logistik som mest eftertragtede segmenter. Men det springende punkt er usikkerheden om renten.

  • Forventninger
  • 2024
  • Investering
Læs artikel

Tidligere folkehus og diskotek bliver til et moderne kon­tor­fæl­les­skab i Hammel

Ejendommene på Østergade 24A-C i Hammel er netop solgt. I dag findes boliglejemål, restaurant og erhvervslokale, hvor det lokalkendte Diskotek One lå før i tiden og som senest var åbent under navnet Club Dizz. Diskokugler og fadølsanlæg er for længst et overstået kapitel, og nu skal hæve-sænkeborde og ergonomiske kontorstole pryde lokalet, når et nyt og ambitiøst kon­tor­fæl­les­skabspro­jekt igangsættes. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af ejendommene på vegne af Propesta ApS, som har solgt til to lokale investorer.

  • Kontor
Læs artikel