Fuldender udlejning af 5.000 m² stor boks­bu­ti­ke­jen­dom: Trekløver åbner JKE-butik i Esbjergs største retailområde

  • Esbjerg
  • Detail

Køkkenkæden JKE Design oplever fortsat fremgang på det danske marked og forventer at åbne en ny butik i mindst ti byer inden for nærmeste fremtid. En af disse byer er Esbjerg, hvor et lokalkendt trekløver af erfarne køkkenfolk til november 2024 slår dørene op for et 750 m² nordisk køkkenunivers i Esbjergs største retailområde. Lejeaftalen er formidlet af EDC Erhverv Poul Erik Bech Esbjerg, som dermed fuldender udlejningen af alle lejemål i den 5.000 m² store boks­bu­tik­se­jen­dom, hvor JKE Design slutter sig til IKEA, Carl Ras og Lager 157. 

Køkkenkæden JKE Design, der har mere end 76 butikker i Norden heraf 18 i Danmark, har store planer for fremtiden efter flere succesrige år i Danmark. De har længe haft et godt øje til Esbjerg, og nu er tre erfarne, lokalkendte køk­ken­kom­pag­no­ner gået sammen om at åbne en 750 m² stor butik i et 908 m² stort lejemål på Østre Gjesingvej 9D. Anders Nørgreen Clausen, indehaver, JKE Design Esbjerg, fortæller:

”Anders Lodberg, Jes Bergmann og jeg er gået sammen om JKE Designs nyeste butik i Esbjerg. Det er første JKE-butik i Vestjylland, men med vores sammenlagt mere end 30 års køkkenerfaring i Esbjerg, er vi godt rustet. Anders og jeg har arbejdet sammen de sidste 13 år, og da Jes sprang til, slog vi til. Vi tilbyder to­tal­hånd­te­ring af køkkener – både rådgivning, montering, og vi skræddersyr kundernes køkkenbehov både ift. design og økonomi. Køkkenerne produceres i Nordjylland på 100% grøn energi og opføres i et klassisk nordisk design med kvalitet og godt håndværk i højsædet, og så endda til overkommelige priser.”

Ideelt drømmelejemål
Med den nye butik bliver JKE Design en del af Esbjergs ubestridte største retailområde med velkendte detailbrands som Power, Bilka, Normal m.fl. Anders Nørgreen Clausen, fortæller:

”Er­hvervs­om­rå­det ved Østre Gjesingvej og Stormgade er der, hvor alle køkkenbutikker i Esbjerg drømmer om at være. Vi har selv mange års erfaring med at sælge køkkener i området, og vi ved det er her kunderne søger hen. Der er god loftshøjde, store vinduespartier og med den veloptimerede planløsning rummer selve lokalet alle kvaliteterne for en god køkkenbutik. Lejemålet stod tomt ved fremvisningen, så det var let at visualisere, hvordan vi kan skabe et autentisk køkkenunivers. Vi er alle hoppet i ar­bejds­hand­sker­ne, og sammen med håndværkerne er vi i gang med at bygge butikken, præcis som vi ønsker, med 15 forskellige køkkener. Vi er allerede langt i processen, og åbner så småt op for besøgende fra d. 22. oktober, men selve åbningsfesten afholder vi d. 2. november 2024.”

Fuldender synergien i boks­bu­tik­se­jen­dom
JKE Design slutter sig til en knap 5.000 m² boks­bu­tik­se­jen­dom, som også rummer IKEA, Carl Ras og Lager 157.  Jesper Ølgaard Bloch, partner hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Esbjerg, der har formidlet alle lejeaftalerne, fortæller:

”Vi har haft et længerevarende samarbejde med udlejer, og har også haft fornøjelsen af at stå for udlejningen til de andre lejere i ejendommen. Det sidste lejemål stod tom i en længere periode, og var fra starten slet ikke udbudt til leje, da udlejer selv gik med tanker om at benytte lokalerne. Men med JKE Design fandt vi et brand, som i høj grad supplerer de tre andre butikker, og som bringer synergi i ejendommen, og vi står derfor tilbage med en yderst tilfreds udlejer og en fuldt udlejet boks­bu­ti­ke­jen­dom. Jeg forventer helt klart, at JKE kommer til at nyde godt af den store aktivitet i området, og med gode adgangs- og par­ke­rings­for­hold, er der de bedste forudsætninger for at tiltrække kunder.”

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje. Samtidig er jeg RICS-certificeret mægler og mangeårigt medlem af vur­de­rings­tea­met i EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Jesper Ølgaard Bloch

Partner, Ejendomsmægler MDE, Valuar, MRICS

jbl@edc.dk28 83 00 0958 58 74 06EDC Erhverv Poul Erik Bech

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Kirkegade 9, 6700 Esbjerg

670@edc.dk76 10 48 00