Se eller gense webinarer

Vi afholder jævnligt seminarer og webinarer, hvor vi opdaterer dig og dine kollegaer på de seneste tendenser og trends på markedet. På vores seminarer og webinarer kan du bl.a. blive klogere investering i ejendomme, finansiering, skat og lovgivning. Oplægsholdere er repræsentanter fra EDC Erhverv og eksterne fag­spe­ci­a­li­ster fra branchen. Alle med robust faglig ekspertise. Klik herunder og se vores we­bi­n­ar­bi­bli­o­tek.

Klik her

Hvorfor skal jeg tilmelde mig?

Når du deltager i et seminar eller webinar hos EDC Erhverv, får du brugbar viden om tendenser på er­hverv­se­jen­doms­mar­ke­det og i dit lokalområde, som du aktivt kan benytte til at styrke din forretning. Derudover får du rig mulighed for sparring og at netværke med andre aktører i markedet på tværs af branchen.

Senest har vi afholdt seminar og webinar om ge­ne­ra­tions­skif­te, ny lovgivning og bæredygtighed. Dette med meget positive til­ba­ge­mel­din­ger fra deltagerne, som efterfølgende har kunne implementere deres nye viden i egen forretning.

Alle seminarer og webinarer er gratis.

Få besked om seminarer

Vi mærker stor interesse fra vores netværk for at blive opdateret om nye trends inden for er­hvervs­mar­ke­det. Derfor forsøger vi at optimere frekvensen af, hvor ofte vi afholder seminarer. Hold dig opdateret på, hvornår der kommer nye seminarer og webinarer ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Tilmeld nyhedsbrev

Har du forslag til nye vinkler eller emner, vi kunne tage op?

Hvis du har forslag til nye spænende emner eller nye vinkler, som du gerne vil have belyst af branchens dygtigste rådgivere, så skriv til os

Hold dig opdateret med vores FokusMagasiner 

Bliv opdateret på ejen­doms­mar­ke­det med EDC Erhvervs FokusMagasiner. Du får de nyeste tal, tendenser og analyser fra specifikke ejen­doms­seg­men­ter, herunder investering, detail, industri og kontor.

Læs seneste magasiner