Ejerlejlighed fra EDC

Markmandsgade 25, 4. tv

2300 København S

7.495.000 kr.

4/4 rum, 118 m²
Nyhed
Åbent hus med tilmelding 23. okt. 16:30 - 17:00

Solrig og højtbeliggende 4-værelses, med fantastisk udsigt ind over Chri­sti­ans­havns Volde og privat par­ke­rings­plads

Velkommen til Markmandsgade 25, 4. tv - Her får du en stor og lys lejlighed på hele 118 kvm, med blandt andet 2 badeværelser og 2 store solrige altaner med ugeneret udsigt. Her er i lejligheden et fantastisk gennemlys, da meget af lejligheden består af gulv til loft vinduer. Alligevel er der begrænset indkig og masser af grønt og natur at kigge ud på.

Du træder ind i en fin entré, med plads til både overtøj og sko. Herfra træder du direkte ind i det store køkkenalrum, hvor du bliver mødt at det flotte lysindfald, fra begge sider af rummet. Køkkenet er veludnyttet med bordplads, indbygget kvalitets opvaskemaskine med skuffer, indbygningsovn, samt masser af skabs-/skuffeplads til opbevaring. Fra køkkenet har du direkte adgang til den ene store altan, som vender ud mod de stille og fredelige grønne fællesarealer.

Køk­ke­nal­rum­mets størrelse giver dig mulighed for en større spiseafdeling, med plads til et stort spisebord, hvor både familie og venner kan samles. Fra spisestuen kommer du videre ind i stuen, hvor du fra sofaen har en helt ugenert udsigt ind over byen og Voldene. Det er også her lejlighedens anden altan findes, der med sin høje beliggenhed, giver dig et helt frit syn mod tagene på Christianshavn, Vor Frelser kirkes tårn, samt resten af Indre bys tårne, ja endda kig til Tivolis fyrværkeri.

Lejligheden har 2 store soveværelser, som begge har indbyggede skabe. Det giver dig de optimale muligheder for opbevaring af tøj, uden at gå på kompromis med gulvpladsen. Derudover er der plads til en stor seng og evt. et skrivebord. Der kan i den ene stue, nemt laves et ekstra soveværelse, hvis behovet er til det.

De 2 badeværelser har begge indbygget toilet, separat brus og det ene har vaskemaskine m. tørretumbler. Begge badeværelserne er lyse med hvide vægge, og de flotte store grå fliser på gulvet og i brusenichen, giver rummene endnu mere karakter.

Her er desuden gulvvarme i hele lejligheden, samt astmavenligt ven­ti­la­tions­an­læg med udskiftning af luft 5 gange i døgnet samt blød­gø­rings­an­læg til vandet.

Der er til lejligheden mulighed for at tilkøbe privat par­ke­rings­plads i foreningens kælder.

Ejendommen & området:
Ejendommen er beliggende lige ved Chri­sti­ans­havns volde, hvor du kan nyde en gåtur langs vandet og stå midt på Christianshavn på 5 minutter. Ind­købs­mu­lig­he­der­ne er mange – Du har både Netto og Meny lige rundt om hjørnet, og Amagerbrogade giver dig et hav af gode caféer, restauranter og spe­ci­al­bu­tik­ker. Hvis du vil en tur til indre by, tager det under 10 minutter på cykel, før du står midt på Kgs. Nytorv.
Ejendommen har elevator, gode par­ke­rings­fa­ci­li­te­ter, cykelparkering og et fælleslokale med bl.a. to private værelser med bad til overnattende gæster. Foran boligen er ligeledes en stor legeplads, petanque bane samt have med borde bænke hvorfra man kan nyde sin kaffe osv. i eget selskab eller med andre.




Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.775 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.100 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
23005731
Boligareal
118 m²
Rum/værelser
4/4
Antal etager
1
Byggeår
2014
Energimærke
A2015
Ejerudgifter pr. md.
4.894 kr.
Pris/m²
63.517 kr.
Pris
7.495.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Ja
Liggetid
1 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
375.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
41.864 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
33.998 kr.
Læs mere om boliglån

Skal du sælge din bolig på Amager?

Ærlighed, faglighed og fokus på den enkelte kunde, er nøgleordene i vores virksomhed. Kontakt mig endelig hvis du står og skal købe eller sælge ejendom på Amager.

Jonathan Gudmundsson

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

jgu@edc.dk20 29 79 5258 58 71 67EDC Poul Erik Bech Amagerbro

EDC Poul Erik Bech Amagerbro

Holmbladsgade 34, 2300 København S

230@edc.dk32 54 32 54