Bag om EDC

Vi er Danmarks største ejen­doms­mæg­ler­kæ­de, og det er vi stolte af. Vi tror på, at det er en position, man kun kan forsvare gennem 50 år ved at gøre sit bedste, og derfor gør vi os umage hver eneste dag.

EDC har over 230 selvstændige butikker over hele landet og cirka 1.600 medarbejdere. Det betyder, at der altid er en lokalkendt mægler i nærheden af dig, der kan hjælpe dig med din bolighandel - uanset om du skal købe, sælge eller bare er nysgerrig på boligmarkedet. 

Læs om EDC

Det handler om at gøre sig umage

Vi gør vores bedste for at hjælpe dig, når du skal handle bolig. Faktisk gør vi os altid ekstra umage for at gøre lidt mere end forventet. Dermed kan du altid trygt overlade det til os, uanset om du vil sælge din bolig eller finde en ny. Sådan har det været i mere end 50 år, og sådan vil vi også fortsætte. Med vores erfaring og grundighed vil vi give dig ro i maven og den bedste oplevelse med din bolighandel.

Her kan du møde nogle af vores mæglere og høre mere om, hvordan de – ligesom alle vores andre mæglere - gør sig umage hver dag.

Mød mæglerne

EDC støtter Dansk Folkehjælp

Alle børn fortjener at have det godt. Derfor støtter vi Dansk Folkehjælp med 2 mio. kr. hvert år og hjælper børnefamilier, der har brug for det.

Se mere om støtten

Nu kan du søge tilskud til varmepumpe

Var­me­pum­pe­pulj­en er netop åbnet, så hvis du drømmer om at opvarme dit hus på en mere klimavenlig måde og skifte din nuværende varmekilde ud med en moderne varmepumpe, er det nu, du skal søge om tilskud. Tilskudspuljen fordeles efter først til mølle-princippet. Vi har samlet et oversigt over betingelserne for at søge tilskud.

  Læs artikel

  Boligejerne er energibevidste, men overvurderer standen af deres egen bolig

  To ud af tre boligejere mener selv, at deres bolig er i god eller meget god energimæssig stand, viser en ny undersøgelse, som YouGov har lavet for Gjensidige. Men kun hver fjerde bolig har et energimærke i de to bedste kategorier A og B.

   Læs artikel

   Tårnudsigt, gymnastiksal eller egen vingård

   Drømmer du om at sidde højt til vejrs med udsigt over vandet i dit private tårnværelse? Eller hvad med at overtage Danmarks største vingård? Du kan også flytte ind i en gammel skole og få din egen gymnastiksal. Kom med på besøg i tre helt specielle boliger til salg.

    Læs artikel