Vil du vide, hvad din bolig er værd?

Få en grundig vurdering af din bolig

Et Salgstjek hos EDC er mere end bare en vurdering af din bolig. Du får en realistisk salgspris, råd til at gøre din bolig salgsklar, en plan for et hurtigt salg samt en beregning af dit overskud.

Bestil et Salgstjek

Bestil et besøg af din lokale EDC-mægler og få en grundig vurdering af din boligs aktuelle værdi.

Du vil samtidig automatisk få tilsendt potentielle købere fra vores køberkartotek, så du kan følge interessen for din bolig.

...

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejen­doms­re­la­te­re­de områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail.

Læs mere

Sådan foregår et Salgstjek

Når du bestiller et Salgstjek, finder vi sammen et tidspunkt for salgs­vur­de­rin­gen. Her viser du din bolig frem, og vi giver dig en grundig vurdering af, hvad din bolig er værd i det nuværende marked.

Alt dette får du med et Salgstjek

En grundig vurdering af din boligs værdi

Overblik over omkostninger ved salg

En beregning af dit overskud

Konkrete råd til, hvordan du hurtigt gør din bolig salgsklar

Beslutter du dig for at sætte til salg, sørger vi for alt papirarbejdet og guider dig trygt igennem hele salgsforløbet. Det er en stor beslutning af sætte til salg, og et godt tillidsforhold til sin mægler betyder meget. Derfor har du hos os den samme mægler gennem hele dit salgsforløb. Det, synes vi, giver mening, og det giver større tryghed i din bolighandel.

Landets mest erfarne mægler

Vi er Danmarks største mæglerkæde med mere end 50 års erfaring med bolighandel, og vi ved, hvordan din bolig skal sælges. Det betyder, at du er i sikre hænder, uanset hvordan markedet ser ud.

Find din lokale mægler

Vi har køberne til din bolig

Flere tusinde købere har allerede beskrevet deres boligønske i vores køberkartotek, og der kommer hele tiden nye til. Det betyder, at vi måske kan præsentere dig for en potentiel køber allerede i dag! Gør det dig nysgerrig på, hvor mange købere der er til din bolig? Så prøv vores køberkartotek.

Prøv kø­ber­kar­to­te­ket

Ring til os alle dage kl. 8-22

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig, når du har brug for os. Derfor er vi tilgængelige på telefon alle dage kl. 8-22. Har du eksempelvis spørgsmål til bolighandel generelt eller vores kvikestimat, vil du booke en fremvisning eller bestille en salgsvurdering af din bolig, er du altid mere end velkommen til at kontakte os, når det passer dig.

Ring på 33 26 77 77