Din digitale annoncering

Digital annoncering

Der findes mange forskellige muligheder for digital annoncering. Du bestemmer selv, hvor og hvordan du foretrækker at dine annoncer skal vises.

Få et overblik over de forskelige muligheder for digital annoncering på blandt andet edc.dk eller Facebook.

Forskellige typer digital annoncering

 • Annoncering på edc.dk
 • Annoncering på andre mediesites
 • Annoncering på sociale mediesites

Annoncering på edc.dk

Som boligsælger får du nogle helt unikke muligheder for at få din bolig præsenteret på edc.dk - kun til dig, der sætter din bolig til salg hos os. Det er din garanti for, at din bolig bliver set af flest relevante købere. Produkterne indgår hver især i forskellige Effektpakker, men de kan også tilkøbes enkeltvis en uge ad gangen. På edc.dk indgår disse produkter

Fremhævet bolig

Få din bolig vist øverst på edc.dk og på sagsvisninger, når en køber har søgt en bolig, der matcher eller ligner din. På Mit EDC kan du følge med i, hvor mange gange din bolig bliver fremhævet med en topplacering på edc.dk.

At­trak­tiv­mar­ke­ring

Skab ekstra opmærksomhed og skil dig ud med en markering på din bolig på edc.dk. At­trak­tiv­mar­ke­rin­gen viser, hvor mange gange boligen er blevet set den seneste måned. Markeringen bliver vist på din bolig alle steder på edc.dk og viser, hvor populær din bolig er.

Annoncering på mediesites

For at præsentere din bolig for potentielle købere på de mest relevante hjemmesider har vi udviklet nogle produkter, der rammer køberne på nøje udvalgte hjemmesider. Produkterne indgår hver især i Effektpakkerne, men de kan også tilkøbes enkeltvis en uge ad gangen. Til annoncering på relevante hjemmesider indgår disse produkter

Ro­ta­tions­ban­ner

Med et ro­ta­tions­ban­ner kan du effektivt få din bolig eksponeret for tusindvis af købere på nogle af de største mediesites i Danmark. Du deler banneret med op til 7 andre sælgere, og I deler på den måde udgiften til annoncepladsen. Det er en god måde at få øget synligheden af din bolig på. Banneret vises primært for købere, der har søgt efter boliger på edc.dk

Eks­klu­siv­ban­ner

Få dit helt eget online banner med flere billeder af din bolig. Det er en eksklusiv måde at vise den bolig frem for interesserede købere på. Banneret når købere, der allerede har vist interesse for din eller lignende boliger på edc.dk samt personer med boligsøgende adfærd.

Maxbanner

Få dit helt eget ekstra store banner på nogle af Danmarks største mediesites. Med dette eksklusive megabanner opnår du den største synlighed og skiller dig ud fra mængden med visninger på store hjemmesider som bl.a. Politiken, Berlingske, Børsen og BT. Banneret vises for potentielle købere, der har vist interesse for din eller lignende boliger samt personer med boligsøgende adfærd.

Annoncering på Facebook

For at ramme de potentielle købere har vi udviklet en række produkter til Facebook, som hver især indgår i Effektpakkerne, men du kan også tilkøbe dem enkeltvis en uge ad gangen. 

Ro­ta­tions­ban­ner

Med et ro­ta­tions­ban­ner kan du effektivt nå ud til interesserede købere. Du deler banneret med op til 7 andre sælgere, og på den måde deles i om an­non­ceud­gif­ten. Banneret er aktivt i op til 4 uger og vises for købere, som søger bolig på edc.dk

Eks­klu­siv­ban­ner

Få din bolig fremhævet i dit helt eget banner på Facebook. Banneret er aktivt i op til 4 uger og bliver vist for købere, der har set din bolig på edc.dk, er interesserede i boliger som din, eller som har en boligsøgende adfærd på nettet.

Boligfilm

Skab opmærksomhed med en boligfilm, som afspilles automatisk i bo­li­gin­ter­es­se­re­des Facebook-feed. I filmen præsenteres din bolig i flotte billeder med speak, og det er en unik mulighed for at få vist din bolig frem. Boligfilmen vises i op til 4 uger for købere, der har set boliger på edc.dk og for andre med boligsøgende adfærd.

Anden annoncering

Udover synlighed på edc.dk, på de mest relevante hjemmesider og Facebook præsenterer vi din bolig på Boligsiden.dk og på Instagram. Produkterne indgår i Effektpakkerne og kan tilkøbes enkeltvis én uge ad gangen. 

Fremhævet på Boligsiden.dk

Edc.dk og Boligsiden.dk er de to største boligsites i Danmark. At være ekstra synlig på tværs af de to boligsites sikrer, at flest mulige relevante købere ser din bolig. Her bliver din bolig fremhævet blandt resultaterne på alle søgninger, din bolig indgår i, og din bolig er sikret den maksimale synlighed.

Annoncering på Instagram

Instagram er din mulighed for at præsentere din bolig på et særligt visuelt medie, hvor rigtig mange bo­li­gin­ter­es­se­re­de danskere færdes på daglig basis. Det gør Instagram til en god markedsplads, hvor du kan præsentere din bolig med flotte billeder for potentielle købere, som har vist interesse for boliger som din.

Nu kan du søge tilskud til varmepumpe

Var­me­pum­pe­pulj­en er netop åbnet, så hvis du drømmer om at opvarme dit hus på en mere klimavenlig måde og skifte din nuværende varmekilde ud med en moderne varmepumpe, er det nu, du skal søge om tilskud. Tilskudspuljen fordeles efter først til mølle-princippet. Vi har samlet et oversigt over betingelserne for at søge tilskud.

  Læs artikel

  Boligejerne er energibevidste, men overvurderer standen af deres egen bolig

  To ud af tre boligejere mener selv, at deres bolig er i god eller meget god energimæssig stand, viser en ny undersøgelse, som YouGov har lavet for Gjensidige. Men kun hver fjerde bolig har et energimærke i de to bedste kategorier A og B.

   Læs artikel

   Tårnudsigt, gymnastiksal eller egen vingård

   Drømmer du om at sidde højt til vejrs med udsigt over vandet i dit private tårnværelse? Eller hvad med at overtage Danmarks største vingård? Du kan også flytte ind i en gammel skole og få din egen gymnastiksal. Kom med på besøg i tre helt specielle boliger til salg.

    Læs artikel