Helårsgrund fra EDC

Volsted Bygade 60B, Volsted

9530 Støvring

595.000 kr.

Nyhed

Attraktiv byggegrund i Volsted!

Drømmer du om at bygge dit eget hjem i naturskønne omgivelser med et stærkt lokalsamfund og masser af aktiviteter? Så har du nu en fantastisk mulighed i Volsted by, hvor to attraktive byggegrunde netop er kommet til salg. Volsted er en gammel, charmerende landsby beliggende i et kuperet landskab, omgivet af smuk natur og et aktivt fællesskab, der gør det til et fantastisk sted at bo.

Byen ligger tæt på den betagende Lindenborg Ådal, hvor åen snor sig gennem området og skaber et enestående naturbillede. Her kan du nyde rolige gåture langs åen, følge Hærvejen, som snor sig rundt om byen, eller benytte dig af stisystemet, som fører direkte ned til den vidtstrakte Rold Skov. Det er et paradis for naturelskere og cyklister, der kan udforske de mange ruter i det bakkede landskab.
Volsted er ikke kun kendt for sin smukke natur, men også for sit stærke og aktive lokalsamfund. Byens forsamlingshus danner rammen om mange sociale aktiviteter året rundt, og ved det idylliske gadekær samles byens beboere til hyggelige stunder. Det unikke fællesskab gør Volsted til et sted, hvor man hurtigt føler sig hjemme, og hvor sammenhold og nabohjælp er en naturlig del af hverdagen.

Byggegrundene ligger på en rolig vej med fantastisk udsigt over både markerne og ådalen. Her får du mulighed for at bygge dit drømmehus med udsigt til noget af den smukkeste natur, Nordjylland har at byde på. Samtidig har du kun ca. 5 km til Støvring, som byder på alle de faciliteter, du har brug for i dagligdagen – indkøb, skole, gymnasium, fri­tidsak­ti­vi­te­ter og meget mere. Folkeskolen er beliggende i Ferslev, 0-9 kl. Hertil er der skolebus fra Volsted til Ferslev.

De to byggegrunde er yderst attraktive og perfekte til dem, der drømmer om at bo i landlige omgivelser uden at være langt væk fra byen. Der foreligger allerede boreprøver på hver grund, så du kan føle dig tryg i dit kommende byggeprojekt. Til­slut­nings­bi­drag til el, kloak og vand er inkluderet i prisen, hvilket gør disse byggegrunde endnu mere attraktive.
Kontakt EDC Danebo på 98 38 09 00 i dag for at høre nærmere om disse sjældne og attraktive byggegrunde – din drøm om livet på landet kan blive til virkelighed!

Fakta om Aalborg (223.174 indbyggere)

Kommuneskat
25,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
7,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.625 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.048 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.099 kr./md.
Antal folkeskoler
47
Gns. klassekvotient
20,7

Oplysninger

Sagsnr.
92302974
Grundareal
986 m²
Ejerudgifter pr. md.
151 kr.
Liggetid
4 dage
Prisudvikling
0,00 %
Pris
595.000 kr.Delvist inkl. til­slut­nings­af­gif­ter

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
595.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
0 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
0 kr.
Læs mere om boliglån

Overlad ikke salget til hvem som helst.

Vi gør vores bedste og gør os umage hver dag, for det at handle bolig er for de fleste en stor beslutning, som man ikke tør overlade til hvem om helst.

Henrik Bach Pedersen

Indehaver & ejendomsmægler, valuar MDE

hbp@edc.dk61 55 89 03EDC Danebo, Svenstrup

EDC Danebo, Svenstrup

Hobrovej 752, 9230 Svenstrup J

923@edc.dk98 38 09 00