Helårsgrund fra EDC

Havvejen 14, Thorupstrand

9690 Fjerritslev

95.000 kr.

Nyhed

Skab din Drømmebolig ved Vesterhavet

Thorupstrand er et idyllisk fiskersamfund i bunden af Jammerbugten, kendt for sin autentiske kystkultur og betagende natur. Her er en sjælden mulighed for at erhverve en helårsgrund, hvor du kan skabe din egen drømmebolig midt i en af Danmarks mest charmerende kystbyer.
Grunden ligger i kort afstand til det brusende Vesterhav og den smukke, uspolerede natur, der kendetegner området. Her kan du nyde alt fra friske gåture langs stranden til fiskerbådene, der trækkes op på land, som det har været gjort i generationer. Området er perfekt til naturelskere, der ønsker fred og ro, men stadig vil have en aktiv livsstil med muligheder for vandring, cykling og vandsport.
Med en helårsgrund i Thorupstrand kan du designe din egen bolig, der passer til både dig og dine omgivelser. Her er muligheden for at kombinere moderne komfort med naturens rå skønhed.
Thorupstrand er også et attraktivt sted for børnefamilier og folk, der ønsker at trække sig tilbage fra byens stress, men stadig have adgang til et tæt lokalsamfund med skole, dag­in­sti­tu­tio­ner og dag­lig­va­re­bu­tik­ker inden for rimelig afstand. Byen er samtidig tæt forbundet med nærliggende byer som Fjerritslev, der tilbyder yderligere faciliteter og ind­købs­mu­lig­he­der.
Denne helårsgrund repræsenterer ikke blot en investering i fast ejendom, men også en investering i livskvalitet. Grib muligheden for at bo, hvor naturen er lige uden for døren, og hvor det autentiske fiskerliv stadig lever. Thorupstrand er et sted, hvor fortiden møder fremtiden – og hvor din drømmebolig kan blive virkelighed.

Fakta om Jammerbugt (38.234 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
13,2
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.578 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.874 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.867 kr./md.
Antal folkeskoler
12
Gns. klassekvotient
19,3

Oplysninger

Sagsnr.
96903947
Grundareal
982 m²
Ejerudgifter pr. md.
108 kr.
Liggetid
7 dage
Prisudvikling
0,00 %
Pris
95.000 kr.Ekskl. til­slut­nings­af­gif­ter

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
95.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
0 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
0 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Med 25 år som ejendomsmægler i Fjerritslev, er jeg din lokale garant for en professionel rådgivning i bolighandel mm.

Brian Sørensen

Ejendomsmægler & valuar MDE

bs.969@edc.dkEDC Fjerritslev

EDC Fjerritslev

Østergade 29, 9690 Fjerritslev

969@edc.dk98 21 20 66