Landejendom fra EDC

Nissengårdevej 8, Sdr Bork

6893 Hemmet

1.975.000 kr.

5/4 rum, 251 m²

Velhold landejendom ved Bork/Obling - ca. 5 Ha.

Landejendom tilbagetrukket fra vejen, og med en helt ugenert beliggenhed i Obling mellem Sdr. Bork og Nr. Bork. Ejendommen fremtræder overalt velholdt og passet, og der er heller ikke en finger at sætte på udenoms­a­re­a­ler­ne. Stor og præsentabel gårdsplads, og alle udbygninger er i fin stand. Arealerne uden om ejendommen er udlagt i græs, så det er nemt at holde.

Ejendommen opvarmes med pillefyr, og der er gulvvarme i hele boligdelen, undtagen i stuen og på 1.sal. Herudover er der et 6 kwh. solcelleanlæg. Ejendommen er på offentlig kloak. I både stue og værelser i stueplan, er der flotte lyse Dinesen gulve.

Fra boligdelen kan man gå direkte ud i udbygningerne, hvor der i den første del, er lavet støbte gulve, så de gamle båse er helt væk. Dette rum er flittigt blevet benyttet som gildesal og hobbyrum. Herfra kommer man ud i ladedelen.

Herudover er der en fritliggende garage, hvori der i den bagerste del er indrettet et superfint værksted.I 2024 kom der nyt tag på denne bygning.

Her er et jordtil­lig­gen­de på godt 5 ha. Der er ca. 4000 kvm. der ligger rundt om huset, og de sidste ca. 4,5 ha er udlejet til naboen. Det vil være muligt at komme ud af denne lejeaftale, såfremt man selv ønsker at benytte jorden.

Fra ejendommen er der ikke langt ud til Ringkøbing Fjord, Vesterhavet eller områdets flotte skovområder. Det tager 5 minutter at køre ind til Nr. Nebels mange ind­købs­mu­lig­he­der, og der er skole i Nr. Bork op til 6. klasse. Der er cykelsti både til Nr. Bork og Nr. Nebel.

Klinkebelagt og rummeligt bryggers/ entre med god skabs- og garderobeplads, samt til­slut­nings­mu­lig­hed for vaskemaskine og tørretumbler.

Her 2 flotte badeværelser, begge med vask i skabs­ar­ran­ge­ment, bruseniche og i det ene der er også et badekar.

3 børneværelser, alle af fornuftig størrelse. Værelserne er placeret i den ene ende af ejendommen, således man kan have både en forældre og børneafdeling.

Klinkebelagt køkken/alrum, med en moderne og flot køkkenafdeling, med god bord- og skabsplads – samt en spiseafdeling, hvorfra der er udgang til vestterrassen. I forbindelse med køkkenet er der selvfølgelig også et praktisk viktualierum.

Fra køkkenet kommer man ind i den hyggelige og lyse opholdsstue, hvor der er brændeovn.

Fra den gamle forgang er der opgang til 1.sal, som er indrettet som at kæmpestort soveværelse/ kontor, med hvidmalede gulve og synlige spær. Et rigtigt skønt rum.

Fra for­de­lings­gan­gen i forbindelse med bør­ne­væ­rel­ser­ne kan man gå direkte ud i udbygningerne hvor fyrrummet også ligger.

Alt i alt en super flot ejendom, hvor man fornemmer at ejerne har gået og passet lidt på tingene, og hvor de har været glade for at bo – det er bare blevet en anelse for stort.

Kontakt os for en fremvisning.

Fakta om Ringkøbing-Skjern (56.218 indbyggere)

Kommuneskat
25%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
16,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.094 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.880 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.066 kr./md.
Antal folkeskoler
19
Gns. klassekvotient
17,4

Oplysninger

Sagsnr.
68306414
Boligareal
251 m²
Vægtet areal
321 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
5,06 ha
Byggeår
1929
Ombygget
2002
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
2.503 kr.
Pris/m²
6.153 kr.
Pris
1.975.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
22 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
100.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
11.080 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
8.855 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Mads Havstrup

Ejendomsmægler & valuar MDE

mh.683@edc.dkEDC Nr. Nebel

EDC Nr. Nebel

Bredgade 22, 6830 Nørre Nebel

683@edc.dk75 28 77 33