Landejendom fra EDC

Gl Vivevej 90, Vive

9560 Hadsund

5.498.000 kr.

8/6 rum, 331 m²
Nyhed
89 visninger de seneste 24 timer

Liebha­ve­re­jen­dom med 10,6 ha natur, skov og sø

For enden af en idyllisk privat vej, omkranset af hele 10,6 hektar naturskønne arealer, ligger denne eksklusive liebha­ve­re­jen­dom. Her forenes jagtmuligheder, skov med private stier, et rigt dyreliv og en betagende sø, alt sammen blot fem minutters kørsel fra Hadsund.

Den oprindelige ejendom fra 1907 blev nænsomt renoveret i 1999, hvor historisk charme og moderne æstetik smelter sammen i en harmonisk helhed. Det prægtige stuehus på 331 m² udnytter hver kvadratmeter med udsigt til den om­kring­lig­gen­de natur, som bliver en levende del af boligens atmosfære. Her kan du dagligt følge årstidernes skiften og lade naturen byde på nye indtryk.

Gæster bydes varmt velkommen i den indbydende entré, mens en praktisk bryg­ger­sind­gang med tilhørende opbevaringsrum gør hverdagen nem og bekvem. Masser af skabsplads sørger for funktionel opbevaring af overtøj og praktiske genstande.

Boligens hjerte er det rummelige køkken-alrum, hvor et elegant køkken med kogeø, viktualierum og spiseplads indbyder til fælles madlavning og samvær. Herfra er der direkte udgang til det imponerende orangeri, hvor hele familien kan nyde måltiderne med udsigt til den idylliske sø. Både køkken-alrum og viktualierum er udstyret med aircondition, som sikrer optimal komfort – selv på de varmeste sommerdage.

I stueetagen finder du også to imponerende stuer. Den ene, med sin enestående loftshøjde, synlige douglasbjælker og store vinduespartier, bliver en oase af lys og luft. Her er der plads til store begivenheder og familiære sammenkomster – forestil dig en magisk juleaften med et majestætisk juletræ, mens flammerne knitrer i den elegante marmorpejs.

Stueetagen rummer desuden et stilfuldt badeværelse med en flot bruseniche samt en smukt svungen trappe, der leder op til førstesalen.

På førstesalen fordeler ejendommens to fløje sig med et overdådigt master bedroom med aircondition, walk-in-closet og en betagende udsigt til naturen. Dertil endnu et badeværelse samt fem ekstra værelser, der kan indrettes efter familiens behov – som børneværelser, hjemmekontor, hobbyrum eller te­e­na­ge­af­de­ling.

Udendørs venter flere uforglemmelige oplevelser. En dejlig udestue med aircondition samt et 60 m² stort orangeri byder på vidunderlige rammer til både plan­te­en­tu­si­a­ster og dem, der elsker at invitere gæster. Orangeriet er integreret med boligen og fungerer som et naturligt samlingspunkt på de lune sommeraftener. Tre terrasser, orienteret mod øst, syd og vest, giver dig mulighed for at nyde solen hele dagen, uanset om det er til morgenkaffen, frokosten under åben himmel eller en stille stund ved søen.

Haven er en sand oase med frugttræer, bærbuske og rig plads til både køkken- og blomsterhave. For dem, der drømmer om at dyrke egne grøntsager eller leve selvforsynende, er her de ideelle betingelser – særligt med et privat vandværk, der sikrer rigeligt vand til haven. Børn og husdyr kan frit boltre sig i de trygge omgivelser.

Ejendommen rummer desuden en frostfri garage med plads til to biler, et opvarmet værksted samt et opbevaringsrum, perfekt til opbevaring af blomster og grøntsager. Flere disponible rum, et fyrrum og en stor lade med rigelig plads fuldender dette unikke ejen­dom­skom­pleks.

Denne ejendom er kort sagt et sandt paradis, hvor mulighederne for at skabe dit drømmehjem er uendelige.

**Book en fremvisning i dag, og oplev selv denne enestående ejendom.** Kontakt os nu for at aftale en tid og mærk, hvordan det føles at bo midt i naturens hjerte, kun få minutter fra Hadsund.

Fakta om Mariagerfjord (41.762 indbyggere)

Kommuneskat
25,9%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.915 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.822 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.075 kr./md.
Antal folkeskoler
10
Gns. klassekvotient
21,5

Oplysninger

Sagsnr.
95603585
Boligareal
331 m²
Vægtet areal
350 m²
Rum/værelser
8/6
Grundareal
10,62 ha
Byggeår
1907
Ombygget
1999
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
4.123 kr.
Pris/m²
15.709 kr.
Pris
5.498.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
11 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
275.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
32.160 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
25.243 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten. Fatima har 18 års erfaring indenfor bolighandel.

Fatima Shamma

Ejendomsmægler, MDE, Indehaver & Certificeret Køberrådgiver, Diplomvaluar

fs.956@edc.dk40 46 86 55EDC Hadsund

EDC Hadsund

Storegade 20, 9560 Hadsund

956@edc.dk98 57 31 11