Villa fra EDC

Hollændervej 3

2791 Dragør

7.495.000 kr.

5/5 rum, 166 m²
Nyhed
401 visninger de seneste 24 timer
Åbent hus med tilmelding 27. okt. 16:45 - 17:15

Bo på den attraktive Hollændervej i Dragør

Velkommen til Hollændervej 3.
Her finder du en smuk og unik villa, som er den perfekte kombination af historisk charme og moderne komfort. Villaen er opført i 1920 og er løbende vedligeholdt og opdateret til nutidens standarder. Desuden er der i baghaven placeret et spændende anneks fra 2001 med gode an­ven­del­ses­mu­lig­he­der.
Boligen består af 166 m² som er fordelt over to etager, hvilket gør denne villa ideel til familien, der har brug for rummelige omgivelser samt et stort udeareal. Med i alt fem lyse og rummelige værelser får du plads til både børneværelser, gæsteværelser og eventuelt kontor.

I stueplan finder du en rummelig entré med gæstetoilet samt et skønt køkken med masser af op­be­va­rings­plads, opvaskemaskine og quooker mm. Maden kan nydes i den hyggelige spisestue, hvor familie og venner kan samles og nyde skønne stunder sammen. I den sydlige del af villaen finder du bryggerset, hvor der både er vaskemaskine og tørretumbler. Stuen er villaens største rum, hvor der er rigeligt med plads til et eller flere so­faar­ran­ge­men­ter eller eventuelt legeareal til børnene. Fra stuen har man adgang til to gode værelser. I stueetagen, hvor der er helt nye, massive plankegulve i ask, har sælger fået anlagt gulvvarme.
På første sal findes et stort badeværelse samt to gode soveværelser og udgang til balkon, hvor du kan nyde aftensolen om sommeren. Fra det østvendte værelse er der fin udsigt over Dragør.
Ejendommen har sin meget smukke facade i hvidt og lyseblåt, der giver huset en unik og indbydende karakter. Det ligger på en 789 m² stor grund, som er velholdt og byder på masser af uden­dør­s­a­re­a­ler med hyggekroge og plads til både afslapning og leg. Den er perfekt til hyggelige stunder med familie og venner, og den dobbelte carport sikrer god par­ke­rings­plads.

Annekset rummer en stor stue, som let kan deles op i to værelser. Her er der et dejligt badeværelse samt en rummelig entré med ovenlys, masser af indbyggede skabe og en lille køkkensektion med køleskab. Her er der god plads til teenagerne eller liberalt erhverv.

Området:
Hollændervej regnes af mange for at være en af Dragørs mest eftertragtede veje. Her er et godt sammenhold, og børnene kan lege på vejen, fordi den er lukket for gennemkørende biltrafik.
Indenfor gå- og cykelafstand finder I skole, dagtilbud, ind­købs­mu­lig­he­der og fritidstilbud. Dragør Havn og den Gamle By med de bro­stens­belag­te gader og alle de velbevarede gule Dragørhuse skaber en dejlig atmosfære. Byen byder på mange lækre spisesteder og hyggelige cafeer. I kan nyde en gåtur på Strandengene langs vandet og hoppe i havet fra Dragør Søbad, som indbyder til besøg året rundt. Både Dragør Søbad samt tennisbanerne befinder sig tæt på adressen, Dragør Boldklub og Dragør Svømmehal ligger i cykelafstand. En skøn bolig med en beliggenhed helt i top med meget fine rapporter, som viser kvaliteten af ejendommen.




Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal d

Fakta om Dragør (14.569 indbyggere)

Kommuneskat
24,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.911 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.219 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.778 kr./md.
Antal folkeskoler
3
Gns. klassekvotient
23

Oplysninger

Sagsnr.
28903522
Boligareal
166 m²
Rum/værelser
5/5
Grundareal
789 m²
Antal etager
1
Byggeår
1920
Energimærke
E
Ejerudgifter pr. md.
6.364 kr.
Pris/m²
45.151 kr.
Pris
7.495.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
1 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
375.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
41.864 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
33.672 kr.
Læs mere om boliglån

Skal du sælge din bolig på Amager?

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed - Ærlighed, faglighed og fokus på den enkelte kunde, er nøgleordene i vores virksomhed. Kontakt mig endelig hvis du står og skal købe eller sælge ejendom på Amager.

Dennis Krøier Andersen

Indehaver, Afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

daa@edc.dk29 90 94 0458 58 70 95EDC Poul Erik Bech Amagerbro

EDC Poul Erik Bech Amagerbro

Holmbladsgade 34, 2300 København S

230@edc.dk32 54 32 54