Villa fra EDC

St. Karlsmindevej 1, Lynæs

3390 Hundested

3.550.000 kr.

3/2 rum, 140 m²
Nyhed
77 visninger de seneste 24 timer
Åbent hus med tilmelding 23. okt. 9:00 - 17:00

Fantastisk udsigt og et hus der oser af sjæl, charme og en rigtig god stil

Velkommen til St. Karlsmindevej 1 i Lynæs – en charmerende villa med en balkon der byder på 180 graders fjordudsigt - derudover er der et flot kig mod vandet fra svalegangen/træterrassen. Huset er nænsomt moderniseret siden 2019 med blandt andet nye vinduer og døre, dette med respekt for de gamle detaljer. Førstesalen har gennemgået den helt store renovering hvor der i samme omgang blev etableret et toilet. Det sidste projekt sælger har lavet til perfektion er et orangeri og et isoleret værksted/ studie/anneks.
Denne villa er en sand perle for dem, der søger en kombination af komfort, stil og en unik beliggenhed.
Ejendommen vi her har fået til salg, ligger i det gamle Lynæs med et par hundrede meter til den velplejet Stejleplads, Havnen og Fjorden, så søger den kommende ejer en god lokation, har vi her en ejendom, der er værd at se lidt nærmere på, men tøv ikke for længe, det er ikke en sag der bliver gammel i marked.
Med et boligareal på 140 m² fordelt over to etager, byder denne villa på god plads til familien. Det naturlige lys strømmer ind gennem de store vinduer og skaber en lys og indbydende atmosfære i hele hjemmet.
Grunden på 650 m² er en oase af muligheder. Her kan I nyde de lange sommeraftener på den store træterrasse, balkonen eller det nyopførte orangeri, mens børnene leger i haven, eller måske skabe jeres egen køkkenhave. Beliggenheden i Lynæs giver jer desuden nem adgang til områdets naturskønne omgivelser, hvor I kan udforske de smukke strande, skovområder og stier, der indbyder til både afslapning og eventyr.
Hundested er kendt for sit aktive havneliv og kulturelle tilbud. Her kan I opleve alt fra friske fiskefangster til moderne kunst­værk­ste­der og hyggelige spisesteder. Byens centrale handelsstrøg, Nørregade, byder på en bred vifte af butikker og caféer, hvor I kan nyde en afslappet dag med shopping og gastronomi.
Lynæs Havn er et sandt mekka for vand­sport­sen­tu­si­a­ster, og det autentiske havnemiljø skaber en livlig og indbydende atmosfære. Det nærliggende gamle fiskerleje i Kikhavn byder på idylliske omgivelser med stråtagshuse og bilfrie gader, hvor I kan opleve en rolig og autentisk stemning.
Det idylliske fiskerleje Lynæs, et af Danmarks ældste, og surferparadis der prydes af den smukke natur, men også et område der drives af ildsjæle som er et stort aktiv for området. De seneste år har Lynæs fået sin egen mad- og musikfestival, her arrangeres udendørs sommerbio og en vand­sport­swe­e­kend på Lynæs Surf center hvert år. Derudover også en masse af andre spændende engagementer som blandt andet koncerter.
Når sulten melder sig, kan Surf centres udsøgte burgermenu og sandwich med videre nydes med enten en kold drinks eller en varm kop kaffe. Seneste skud på stammen er at ”drengene” (et par helt igennem ildsjæle) fra Lynæs Surfcenter s køb af den velbeliggende restaurant ”Skipperstuen”, et yderst spændende opkøb og aktiv for området, som har slået dørene op til noget nyt og spændende, Lynæs Mad bar som både byder på alacarte restaurant, fællesspisning og sel­skabslo­ka­ler. På Lynæs Havn findes en af Danmarks bedst beliggende legepladser side om side med havne grill og fiskebutik, hvor du køber frisk fisk, der næsten lige et trukket op af vandet. Hvis du kan lide at bade året rundt, er du kommet til det rigtige sted, for byen har en velfungerende havbadeklub, som også byder på vinterbadning og sauna. Hvis du er til sejlads, er der også mulighed for bådplads.
Gå ikke glip af chancen for at blive en del af dette fantastiske lokalsamfund og skabe jeres drømmehjem på St. Karlsmindevej 1.
Kontakt os i dag for en fremvisning!

Fakta om Halsnæs (31.515 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.657 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.645 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.964 kr./md.
Antal folkeskoler
6
Gns. klassekvotient
19,6

Oplysninger

Sagsnr.
33803826
Boligareal
140 m²
Kælder
2 m²
Vægtet areal
142 m²
Rum/værelser
3/2
Grundareal
650 m²
Antal etager
3
Byggeår
1912
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
3.000 kr.
Pris/m²
25.000 kr.
Pris
3.550.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
14 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
180.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
19.865 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
15.802 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Søren Tvergaard

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler og valuar, MDE

stv@edc.dk30 70 87 8058 58 71 28EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Nørregade 28, 3390 Hundested

338@edc.dk47 98 28 18