Villa fra EDC

Bovelgårdsvej 42, Gershøj

4070 Kirke Hyllinge

2.695.000 kr.

5/4 rum, 180 m²
Nyhed

En perle i naturskønne Gershøj !

Drømmer du om at bo tæt på naturen med kort afstand til både by og rekreative oplevelser? Så er denne charmerende villa noget for dig! Ejendommen er ideelt placeret i hjertet af Skjoldungernes Land, blot 5 minutters gang fra det idylliske fiskerleje ved Roskilde Fjord. Her kan du nyde områdets rige natur med gode muligheder for lange gåture langs de smukke stisystemer, der snor sig gennem landskabet. Fjorden byder på fremragende fiske- og badevand, perfekt for naturelskere og friluftsfolk.
Det lokale fællesskab er stærkt, med foreninger som bylaug, børneklub og den hyggelige Gershøj Landhandel, der skaber en charmerende lands­by­stem­ning. Du kan også nyde en tur til den lokale kro, eller måske vinterbadning og en tur i saunaen på havnen – alt sammen kun et stenkast fra dit nye hjem. Der er også mulighed for at få en bådplads, så du kan udnytte fjordens mange oplevelser på vandet.
Villaen på 180 m² er ideel til børnefamilier, der ønsker moderne komfort kombineret med en landlig atmosfære. Boligen byder på hele 4 lyse og rummelige soveværelser, en stor stue med direkte udgang til en dejlig balkon, samt et gedigent køkken med masser af op­be­va­rings­plads. Badeværelset er godt indrettet med moderne faciliteter og separat bruseniche, og der er også et pænt gæstetoilet med bruseniche.
Den store grund på 858 m² byder på en skøn have, der er perfekt til uden­dør­sak­ti­vi­te­ter. Her kan familien nyde sommerdage med afslapning i solen eller hyggelige grillmiddage på den overdækkede terrasse. Haven byder også på en skøn pergola, hvor du kan slappe af i skyggen og nyde de grønne omgivelser. Der er desuden en rummelig indkørsel og carport, som sørger for gode par­ke­rings­for­hold.
Beliggende i et roligt område omgivet af marker og natur får du her den perfekte balance mellem fredfyldthed og nærhed til dagligdagens nødvendigheder. Udover de gode lokale muligheder i Gershøj, finder du flere ind­købs­mu­lig­he­der i Kirke Hyllinge og Skibby, blot en kort køretur væk. Området er også godt forbundet med busser til både Roskilde og København, hvilket gør hverdagen let og tilgængelig. Der er kun 25 minutters kørsel til Roskilde og 45 minutter til København.
Her får du en bolig, hvor du kan nyde naturens skønhed, vandets nærhed og samtidig have alle hverdagens faciliteter inden for rækkevidde. Denne unikke ejendom skal opleves – book en fremvisning i dag!



Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Lejre (29.347 indbyggere)

Kommuneskat
25,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.548 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.212 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.930 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
20,6

Oplysninger

Sagsnr.
40204816
Boligareal
180 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
858 m²
Antal etager
2
Byggeår
1976
Energimærke
A2010
Ejerudgifter pr. md.
2.312 kr.
Pris/m²
14.972 kr.
Pris
2.695.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
0 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
135.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
15.119 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
12.047 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Kasper Poulsen

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

kpo@edc.dk53 84 11 90EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Støden 9, 4000 Roskilde

402@edc.dk46 30 50 40