Villa fra EDC

Sorøvej 67

4296 Nyrup

4.950.000 kr.

5/3 rum, 186 m²

NATURSKØN LANDEJENDOM MED GODT 9,4 HA JORD DIREKTE TIL ÅMOSE Å

Åbøllinggård - ”Den lille gård ved åen” - er en skøn landejendom til familien, som drømmer om at bo i naturskønne omgivelser og med bedste muligheder for heste- eller anden dyrehold samt god jagt, eller måske du er entreprenøren, som ønsker sig god plads.
Ejendommen er fredeligt beliggende for enden af en 300 meter grusvej, hvor der er fred og ro til at nyde livet i en skøn natur. Jorden er udlagt til folde med permanent græs, som er dyrket uden kunstgødning og sprøjtemidler. Foldene er omkranset af levende hegn og der er egen sø samt en gå-/riderute rundt om og igennem arealerne på 1 km. Her er i alt 8 folde afgrænset med hegn. Jorden grænser direkte op til Åmose Å med fiskeret på egen side, samt et rigt fugle og dyreliv. Jagtretten er til købers disposition med det samme.
Ejendommen er løbende istandsat og fremtræder i en meget fin stand. Her er bl.a. et flot moderne køkken fra 2019 samt isat nye døre og vinduer med 3-lags lavenergiglas i det meste af beboelsen i 2023. Ejendommen er ener­giop­ti­me­ret med opvarmning ved moderne træpillefyr og professionelt brændefyr, som er forbundet med solvarme til to ak­ku­mu­le­ring­s­tan­ke. Herudover er der installeret 6 KW solcelleanlæg til egen elproduktion. Opvarmning kan ske ved selvforsyning af brænde, hvis man ønsker det. Der er tilladelse til egen vandindvinding til dyrehold, samt installeret fibernet.
I forbindelse med beboelsen er der en hyggelig gårdsplads, en skøn parklignende have med stort granitbelagt terrasseområde samt wellness anlæg med varmtvandskar og tøndesauna med glasgavl. Desuden er der en stor oplagsplads med gode adgangsforhold på bagsiden af bygningerne.
Bygningssættet består bl.a. af beboelsen, et isoleret erhvervsareal i stueplan, et godt opbevaringsrum, værksted, fyrrum, to stalde med i alt 7 hestebokse, staklade med halvtag, stor maskinhal med elektrisk port og integreret overdækning til løsdrift samt bræn­de­op­be­va­ring, to læskure samt et udhus ved stuehuset.
Boligen indeholder: Isoleret vindfang. Entré i åben forbindelse med flot moderne køkken/alrum. Herfra udgang til terrassen mod vest. Køkkenet er i åben forbindelse med dejlig lys stue i to afdelinger med brændeovn, trappe til 1. sal og udgang til sydvendt terrasse. Stort soveværelse med adgang til flot badeværelse med bord­ar­ran­ge­ment, bruseniche og kar. 1. sal: Stort multirum, hvor der nemt kan indrettes et ekstra værelse. Stort soveværelse. I den isolerede del af erhvervsdelen er der indrettet: Grovkøkken/bryggers. Stort kontor. Pænt badeværelse.
En virkelig skøn ejendom med mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der og gode muligheder for at skabe sig ekstra indtægter ved f.eks. salg af flis, brænde, wrap eller græsning af heste.
Ejendommen her en god central beliggenhed på Sjælland med cykelafstand til Nyrup, hvor der er gode tog­for­bin­del­ser mod København (med skift i Tølløse) og mod Slagelse. Kort afstand til Stenlille, som byder på skole, børnepasning, sportshal, indkøb m.v. Ligeledes bus­for­bin­del­ser mod Sorø, Slagelse og Holbæk. Der er ca. 20 min. kørsel til henholdsvis Sorø og Holbæk.

Fakta om Sorø (30.478 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.537 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.041 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.854 kr./md.
Antal folkeskoler
6
Gns. klassekvotient
22,1

Oplysninger

Sagsnr.
41803465
Boligareal
186 m²
Vægtet areal
0 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
94.817 m²
Antal etager
1
Byggeår
1900
Ombygget
1976
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
2.622 kr.
Pris/m²
26.613 kr.
Pris
4.950.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
152 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
250.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
27.615 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
21.819 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Heine Amstrup

Partner & Daglig leder

heine@edc.dk29 27 17 27EDC Selandia Sorø ApS

EDC Selandia Sorø ApS

Storgade 13, 4180 Sorø

418@edc.dk57 86 11 00