Villa fra EDC

Hovedvejen 252, Boruphuse

4320 Lejre

1.995.000 kr.

5/3 rum, 156 m²
Nyhed
71 visninger de seneste 24 timer

Dejlig bolig med er­hver­s­mu­lig­he­der

.Indenfor finder du et lyst og velindrettet hjem, der har en god planløsning, hvilket gør det ideelt til både familieliv og arbejde. Det er her, at funktionalitet og komfort mødes. Huset tilbyder fleksible muligheder for tilpasning af planløsningen, hvilket gør det muligt at skræddersy boligen efter dine behov. På første sal er der plads til at tilføje et ekstra soveværelse eller et badeværelse, hvilket vil øge funk­tio­na­li­te­ten og komforten i hjemmet. Denne mulighed for ombygning giver dig frihed til at skabe et rum, der passer perfekt til din families livsstil. Du kan vælge at indrette et hyggeligt soveværelse til gæster eller børn, eller du kan skabe et moderne badeværelse, der giver ekstra bekvemmelighed. Med de eksisterende kvadratmeter er det nemt at visualisere, hvordan du kan optimere pladsen og tilføje værdi til ejendommen. Uanset hvad du vælger, vil de ekstra kvadratmeter bidrage til at gøre dette hus endnu mere indbydende og funktionelt.

Haven er en skøn oase, der indbyder til både afslapning og aktiviteter. Den er rummelig og har også områder, der er bevaret vildt, hvilket tilføjer en unik charme og naturlig skønhed. De vilde sektioner skaber en spændende kontrast til de mere formelle haverum og tiltrækker et væld af fugle, hvilket giver en levende og dynamisk atmosfære. Haven ligger ud til åbne arealer, hvilket giver en følelse af frihed og rummelighed. Dette åbne landskab giver mulighed for fantastiske udsigter og en følelse af at være tæt på naturen, samtidig med at du har privatliv i din egen have. Haven byder allerede på hyggelige terrasser til udendørs spisning, hvor du kan nyde lange sommeraftener med familie og venner. Du kan også skabe en legeplads til børnene eller en køkkenhave, hvor du kan dyrke dine egne grøntsager og urter. Denne blanding af vildskab og velplejede områder gør haven til et ideelt sted for både leg og afslapning, hvilket gør det til en uundgåelig del af denne dejlige ejendom.

En af de store fordele ved denne ejendom er den imponerende garage. Garagen er ikke bare en op­be­va­rings­plads; den er rummelig nok til at rumme en oldtimer eller flere biler og tilbyder optimale arbejdsforhold til bilreparation eller restaurering. Med tilstrækkelig plads, godt lys og nem adgang er det et drømmested for enhver bilentusiast. Derudover rummer ejendommen er­hvervslo­ka­ler, der åbner op for mange muligheder. I øjeblikket drives der en systue, men lokalerne kan nemt tilpasses til et liberalt erhverv efter dit behov. Der er god plads til både lager og opbevaring, hvilket gør det muligt at håndtere større projekter eller varelager uden problemer.

Fakta om Lejre (29.347 indbyggere)

Kommuneskat
25,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.548 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.212 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.930 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
20,6

Oplysninger

Sagsnr.
35402336
Boligareal
156 m²
Vægtet areal
179 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
2.737 m²
Antal etager
1
Byggeår
1911
Ombygget
1993
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
2.423 kr.
Pris/m²
11.145 kr.
Pris
1.995.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
14 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
100.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
11.227 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
8.945 kr.
Læs mere om boliglån

Det handler om at gøre sig umage

Det er ikke svært at være anderledes, det er svært at være den bedste. Derfor gør vi os umage hver eneste dag!

Zoran Rajovic

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

zoran@edc.dk50 58 68 98EDC Farum/Birkerød

EDC Farum/Birkerød

Farum Hovedgade 52, 3520 Farum

354@edc.dk44 95 02 73