Villa fra EDC

Hjermvej 16

7600 Struer

1.495.000 kr.

4/4 rum, 126 m²
Nyhed
47 visninger de seneste 24 timer
Åbent hus med tilmelding 24. okt. 12:30 - 17:00

Skøn villa med stor grund og skøn have

Hjermvej 16 er en smukt renoveret villa, der gennem tiden har bevaret sin charme med mange fine detaljer og moderne løsninger. Beliggende i et attraktivt område tæt på Lim­fjord­s­sko­len, friskolen, bør­ne­in­sti­tu­tio­ner og blot en kort gåtur fra Østre Strand, hvor der er rig mulighed for at nyde vandsport, strandliv og leg. Ejendommen har desuden nem adgang til Holstebro motorvejen, hvilket gør det let at pendle og forbinder dig hurtigt med resten af landet.
Boligens hjerte er den fantastiske stueetage, hvor familiens samlingspunkt skabes i de lyse og indbydende rum. Køkkenet er elegant udført med Unoform-elementer og har masser af op­be­va­rings­plads. Tre skønne stuer forbinder boligens indre med haven og terrassen – fra spisestuen træder man ud på den vestvendte terrasse, hvor du kan nyde solens stråler fra eftermiddag til aften, i fuld ro og ugeneret. De to dagligstuer er forbundet af en charmerende bue, hvor en sød historie lyder: "Gå gennem buen, og du vil sikre dig evig lykke." Hvem ønsker ikke dette?
Fra den elegante hall fører en smukt svungen trappe op til førstesalen, hvor du mødes af en velindrettet væ­rel­ses­af­de­ling, der er ideel for familien. De tre lyse værelser er perfekt udnyttet, alle med god plads til både senge, opbevaring og eventuelt hjemmekontor. Værelserne har et skønt lysindfald, hvilket skaber en behagelig og afslappende atmosfære. Det stilfulde badeværelse er med en rummelig bruseniche, elegante fliser og praktisk opbevaring, der tilsammen gør badeværelset både funktionelt og æstetisk indbydende.
Boligens kælder byder på mange muligheder med sin gode loftshøjde og praktiske indretning, hvilket gør den særdeles anvendelig til både hverdagens behov og festlige lejligheder. Her finder du et praktisk toilet, der gør det nemt for gæster, når du afholder sammenkomster i den rummelige og hyggelige gildesal – perfekt til familiefester, fødselsdage eller større arrangementer. Det store vaskerum gør hverdagen lettere med plads til både vask, tørring og opbevaring. Kælderen giver mulighed for at skabe ekstra funktionelle rum som hobbyværksted eller opbevaringsrum – kun fantasien sætter grænser for brugen af underetagen.
Ejendommens store grund på næsten 3000 kvadratmeter er et sandt paradis for ha­ve­en­tu­si­a­ster. Her er en æblehave, en stor køkkenhave og et drivhus. Den velholdte have indbyder til leg, afslapning og lange dage i det fri. Derudover får du en praktisk trægarage med ståltag, som både giver god op­be­va­rings­plads og beskyttelse til bil og cykler.
Hvis du drømmer om en indbydende og rummelig villa tæt på skole, strand og nem adgang til motorvejen, så er Hjermvej 16 det perfekte sted. Book en fremvisning og oplev denne perle med egne øjne – her får du virkelig meget for pengene!

Fakta om Struer (20.594 indbyggere)

Kommuneskat
25,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.758 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.722 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.924 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
19,5

Oplysninger

Sagsnr.
70504540
Boligareal
126 m²
Kælder
76 m²
Vægtet areal
160 m²
Rum/værelser
4/4
Grundareal
2.929 m²
Antal etager
1
Byggeår
1953
Ombygget
1968
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
1.633 kr.
Pris/m²
9.344 kr.
Pris
1.495.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
14 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
75.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
8.441 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
6.715 kr.
Læs mere om boliglån

Når en dør lukkes åbnes der en ny.....

Oprindeligt et citat fra Alexander Graham Bell, manden som opfandt telefonen. Citatet fortsatte dog således: ”…men vi har ofte så travlt med at ærgre os over den lukkede dør, at vi end ikke ænser den åbne." Hvor er det dog rigtigt - heldigvis har livet lært mig, at have fokus på den åbne dør.

Gitte Lund Ellebæk

Indehaver, ejendomsmægler

gitte.705@edc.dkEDC Ejen­doms­grup­pen

EDC Ejen­doms­grup­pen

Mundbergs Allé 1, 7600 Struer

705@edc.dk97 85 19 00