Villa fra EDC

Jyllandsgade 3

7620 Lemvig

1.045.000 kr.

6/3 rum, 232 m²
Nyhed

Flot og klassisk ejendom med fine detaljer og central adresse

Jyllandsgade 3 er en adresse, som dækker over en helt central beliggenhed i Lemvig. Via små, hyggelige stier får I kort gåafstand til alle bymidtens faciliteter og tilbudshylder, mens jeres egen hjemmebane bliver en smuk, historisk ejendom med den perfekte kombination af mo­der­ni­se­rin­ger og klassiske detaljer.

Man bygger ikke længere ejendomme som denne, og spørgsmålet er, om det overhovedet kan lade sig gøre. Villaen fra 1932 er opført i guldalderen for dansk byggeri, og de stolte traditioner indebærer masser af charmerende detaljer. Mod vejen præsenterer ejendommen sig med smukke okseøjer og fine, diskrete gesimser, der pryder det klassiske rød­stens­byg­ge­ri. Gavlkvisten giver symmetri, og derudover er villaen udstyret med småsprossede vinduer. Den tilhørende have er relativt overskuelig i størrelsen, men til gengæld er den flot anlagt, så I får en skøn, grøn oase.

Inden døre får I rigtig god plads. Selve boligen spænder over hele 232 m², men der er endnu mere at komme efter. I får nemlig både en lille kælder, en integreret garage og et stort værksted - i alt næsten 100 bonuskva­drat­me­ter med masser af muligheder. En praktisk carport får I også. Derudover byder boligen på en fleksibel planløsning, hvor det vil være oplagt at justere på balancen mellem værelser og opholdsrum.

I dag får I nemlig hele fire stuer på tværs af etagerne, og det er en smal sag at konvertere én eller flere af dem til værelser. Dem har I tre af, og det ene er et gen­nem­gangs­væ­rel­se. Lidt utraditionelt er køkkenet placeret på første sal, og rummet er opdateret med lyst inventar. Som stænkpanel over komfuret får I fine, blå klinker, og der er tilmed plads til et spisebord. Endelig er stueplan indrettet med et bryggers, et gæstetoilet og et badeværelse fra 2010. Bryggerset er særdeles rummeligt, og fælles for samtlige vådrum er, at de fremstår i flot og meget indbydende stand.

Området omkring Lemvig er kendt for sine bakkede dale, og skønne natur omkring fjorden, der strækker sig helt ind til det hyggelige miljø på Lemvig havn.

Vesterhavet og Klosterheden ligger indenfor en afstand af 10 kilometer, og hér er der rig mulighed for skønne og smukke na­tu­ro­p­le­vel­ser året rundt.

I centrum af byen finder du adskillige dagligvare- og detailbutikker i hyggelig gågade samt havnemiljøet, der især om sommeren summer af liv.

Havneområdet har været gennem en stor forandring gennem de sidste ti år, hvor den har forvandlet sig fra en travl industrihavn til smukt havnemiljø med restauranter, lystbådehavn, skaterbane, legepladser, havnebad og senest det nyopførte klimatorium.

Byen har mange foreninger med fritidstilbud til alle aldre der både foregår i lokale bygninger samt i byens kulturcenter - Der findes endvidere motionscentre, svømmehal, 2 padle-tennis haller, aktiv ro-, og sejlklub, biograf, smuk golfbane og meget mere.

Kort sagt - En rigtig smuk havneby der med sin størrelse kærer for det nære og trygge miljø

Kontakt os for en fremvisning på telefon 96 63 40 00.

Fakta om Lemvig (19.110 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.706 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.932 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.236 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18,5

Oplysninger

Sagsnr.
71105957
Boligareal
232 m²
Kælder
15 m²
Vægtet areal
265 m²
Rum/værelser
6/3
Grundareal
351 m²
Antal etager
2
Byggeår
1932
Ombygget
2017
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
1.441 kr.
Pris/m²
3.943 kr.
Pris
1.045.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
12 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
55.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
5.911 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
4.691 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Rune Kamedula

Ejendomsmægler MDE, KøberRådgiver m/ Tryghedsmærke

rka@edc.dk21 21 79 55EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00