Villa fra EDC

Elmehaven 26

8520 Lystrup

7.495.000 kr.

6/5 rum, 197 m²
Nyhed
Åbent hus med tilmelding 23. okt. 10:00 - 17:00

Fantastisk arkitekttegnet familievilla i Elmehaven

Velkommen til Elmehaven 26 i Lystrup - en moderne og stilfuld villa, perfekt beliggende i et roligt og eftertragtet kvarter. Boligen udstråler kvalitet og elegance med sine mange fine detaljer, herunder flere ovenlysvinduer, der giver et fantastisk naturligt lys, fjernbetjente gardiner og vinduer samt god loftshøjde.

Udendørs er der en skøn, privat og lukket have, hvor flere opholdsområder indbyder til afslapning. Haven byder på flotte træer, der skaber en hyggelig atmosfære. Den ene terrasse vender mod øst, så I kan nyde morgensolen og den smukke udsigt til bugten.

Indretning:
Her får I en gennemtænkt grundplan, som i høj grad henvender sig til børnefamilien med forældre- og børneafdeling, samt et åbent og indbydende opholdsmiljø som utvivlsomt bliver familiens dejlige samlingspunkt.

Køkken-alrummet er boligens hjerte, smukt indrettet med hvide, stilrene elementer fra HTH, som giver et moderne og tidløst udtryk. Her er der plads til både madlavning og socialt samvær med familie og venner. Fra køkken-alrummet har man direkte udgang til de to terrasser, som ligger placeret på hver side af boligen, så man hele dagen har mulighed for at nyde solens stråler på de solrige sommerdage.

Villaens flotte stue er et imponerende og indbydende rum med højt til loftet og et smukt skråt loft, der giver en følelse af rummelighed og luft. De store vinduespartier lader masser af naturligt lys strømme ind, hvilket skaber en lys og behagelig atmosfære. Stuen har god plads til både afslapning og samvær, og med den åbne fornemmelse og moderne indretning er det et perfekt sted at samles til hyggelige stunder.

Villaen er indrettet med en separat for­æl­dre­af­de­ling, der inkluderer et rummeligt soveværelse, et praktisk kontor og et luksuriøst badeværelse med separat bruseniche og spa. De tre lyse og rummelige børneværelser er perfekte til familien, og de mange vinduespartier sikrer et godt lysindfald dagen igennem.

Derudover byder boligen på et stort bryggers med vaske- og tør­re­fa­ci­li­te­ter samt endnu et badeværelse med separat bruseniche.

Villaen har også en dobbelt indbygget garage, som allerede er forberedt til installation af el-bil, hvilket gør den fremtidssikret og praktisk.

Utrolig velholdt og opført med moderne kva­li­tets­ma­te­ri­a­ler, tilbyder denne villa en kombination af funktionalitet, komfort og luksus.

Området:
Beliggende i et børnevenligt nabolag i Lystrup, har Elmehaven 26 alle fordele ved et familievenligt miljø med nærhed til skoler, dag­in­sti­tu­tio­ner, idræts­fa­ci­li­te­ter og grønne områder.

Kontakt os i dag for at arrangere en fremvisning og oplev alt, hvad Elmehaven 26 har at byde på!

Fakta om Aarhus (367.095 indbyggere)

Kommuneskat
24,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.687 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.039 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.032 kr./md.
Antal folkeskoler
45
Gns. klassekvotient
22,3

Oplysninger

Sagsnr.
85303499
Boligareal
197 m²
Vægtet areal
220 m²
Rum/værelser
6/5
Grundareal
821 m²
Antal etager
1
Byggeår
2006
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
3.674 kr.
Pris/m²
34.068 kr.
Pris
7.495.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
18 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
375.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
41.928 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
33.773 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Din personlige rådgiver

Med over 30 års erfaring kender jeg alle aspekter af et boligsalg. Jeg mener, at nøglen til et godt samarbejde er tillid og troværdighed. Hvad enten du skal købe eller sælge bolig står jeg derfor klar til at yde en ærlig og reel rådgivning.

Anette Nielsen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

anielsen@edc.dk40 43 51 53EDC AROS

EDC AROS

Bygaden 28, 8520 Lystrup

853@edc.dk87 43 42 41