Villa fra EDC

Kildevej 6

9300 Sæby

1.698.000 kr.

4/2 rum, 166 m²

Herlig villa med god plads omgivet af særdeles indbydende udemiljøer

Leder I efter en bolig, hvor den gode beliggenhed ganske tæt på bykernen kun overgås af de mest fantastiske omgivelser? Så behøver I ikke lede længere! Kildevej 6 byder på en villa, der forener rummelighed, hygge og muligheder på en enestående måde. Her får I en bolig, der ligger tæt på Sæbygård Skov, centrum og den smukke Sæby Nordstrand, hvilket gør det til det perfekte sted for både afslapning og livlig aktivitet.

Denne herlige villa fra 1955 er et sandt eksempel på, hvordan tidens tand kan forenes med moderne komfort og stil. Gennem årene er der investeret i renovering og ombygning, hvilket tydeligt afspejles i boligens nuværende stand. I 1997 blev der tilføjet en tilbygning, der har beriget hjemmet med ekstra plads og funktionalitet.

Det er desuden værd at nævne, at de fleste vinduer blev skiftet i 1997, og taget i 2014. Det resulterer ikke blot i et smukt udtryk, men også i et godt energimærke C, der sikrer en mere bæredygtig og økonomisk drift.

De 239 veludnyttede etagemeter byder på en velindrettet planløsning med to lyse stuer. Den ene stue ligger i åben forbindelse med det rummelige køkkenalrum, hvilket skaber en indbydende atmosfære, perfekt til sociale sammenkomster. Fra stuen er der adgang til en dejlig overdækket altan, der vender mod sydvest – et ideelt sted til afslapning og hygge.
I stueetagen finder I desuden et stort soveværelse med indbyggede skabe, et skønt badeværelse med gulvvarme, en entre samt et værelse og en gang med skabe.

Kælderen er både tør og højloftet, et værdifuldt område med et utal af an­ven­del­ses­mu­lig­he­der. De 3 store disponible rum kan anvendes til næsten hvad som helst – om det er en kreativ arbejdsstation, hjemmekontor, en legestue til børnene eller måske lidt af det hele, her er der 103 gode kvadratmeter. Det er også her i finder hjemmets andet badeværelse med gulvvarme, et viktualierum samt et praktisk bryggers, ideelt til en vaskesøjle og med rigelig op­be­va­rings­plads.

I en fredfyldt oase, tilbagetrukket fra vejen, finder I det perfekte udemiljø, hvor naturen og privatlivet forenes. Her indbyder den overdækkede altan til lange sommeraftner, og flere terrasser åbner op for solens stråler på forskellige tidspunkter af dagen. De smukke bede pryder haven med farvestrålende blomster og frodige planter, der giver liv og skønhed til det udendørs rum. Er I passionerede om hjemmeavlede grøntsager, så har I muligheden for at dyrke jeres egne tomater, agurker og andre lækkerier, da der både er et praktisk drivhus og plantekasser til rådighed.

Afslutningsvis er der en rummelig carport med tilhørende isoleret skur, ideel til opbevaring af havemøbler, redskaber og meget mere. Ligeledes finder I et værksted med port på hele 41 m², hvor I kan udfolde jeres kreative evner eller arbejde på spændende projekter.

Denne herlige villa ligger i et område, hvor beliggenheden er mere end blot attraktiv – den er helt enestående. Tag et skridt udenfor jeres hoveddør, og I vil opleve at naturen, havet og Sæbys herlige bymidte folder sig ud for jeres fødder. Frederikshavn og Aalborg nås nemt via E45, så beliggenheden er også pendlervenlig.

Velkommen til et populært kvarter i hjertet af dejlige Sæby.

Fakta om Frederikshavn (58.376 indbyggere)

Kommuneskat
26,2%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
13,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.024 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.931 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.007 kr./md.
Antal folkeskoler
11
Gns. klassekvotient
21,5

Oplysninger

Sagsnr.
93006601
Boligareal
166 m²
Kælder
103 m²
Vægtet areal
210 m²
Rum/værelser
4/2
Grundareal
979 m²
Antal etager
2
Byggeår
1955
Ombygget
1997
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
1.721 kr.
Pris/m²
8.086 kr.
Pris
1.698.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
25 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
85.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
9.580 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
7.571 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Jensen

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

larsj@edc.dk51 52 19 24EDC Lars Jensen

EDC Lars Jensen

Søndergade 9A, 9300 Sæby

930@edc.dk96 89 04 77