Hjælp til salg

Find en køber til din bolig

Få fri adgang til vores store køberkartotek, og se om der er interesse for boliger som din i dit lokalområde.

0 kr.+20 mio. kr.

Få tilsendt potentielle købere

Vil du have besked, når der kommer nye købere i kø­ber­kar­to­te­ket, der leder efter en bolig som din? Så skriv dig op og få en mail, når der er en potentiel køber til din bolig.

Få nye købere tilsendt

Mangler du en køber til din bolig?

Vi ved, at det er en stor beslutning at sælge eller købe en bolig. Det kan være en udfordring at få overblik over efterspørgslen i markedet, og måske er du endnu ikke helt klar til at kontakte en af vores mæglere.

Vores anbefaling

Vi anbefaler, at du starter med at tage et kig i vores køberkartotek. Her kan du selv, let og enkelt, få et overblik over potentielle købere.

Hvordan søger du?

Indtast nogle få bo­li­gop­lys­nin­ger om din bolig ovenfor og se, hvor mange interesserede købere, vi har klar til netop en bolig som din.

Du skal være opmærksom på

Bemærk, at søgningen også viser uspecificerede ønsker. Derfor kan der være resultater, der ikke stemmer helt overens med dine bo­li­gop­lys­nin­ger.

Bestil et gratis Salgstjek

Vil du vide, hvad din bolig er værd, kan du bestille et gratis og uforpligtende Salgstjek - så får du svaret. Vi kan også hjælpe dig med et overblik over, hvor mange købere i kø­ber­kar­to­te­ket, der leder efter en bolig som din.

Bestil Salgstjek

Vil du se, hvad din bolig er værd?

Indtast din adresse og find ud af det

I EDC Ejendomsindeks kan du se BBR oplysninger for alle danske ejendomme. Oplysningerne dækker bl.a. estimeret prisspænd, areal, beliggenhed, installationer, vand- og afløbsforhold, køkkenforhold, m.v.