Bliv indehaver/partner i Danmarks største ejen­doms­mæg­ler­kæ­de

I en kæde med mere end 230 butikker er der konstant igangværende ge­ne­ra­tions­skift. Det betyder, at den rette har gode muligheder for at købe sig ind som partner og evt. ende som helejer. Vi har også løbende ledige pladser, hvor du kan åbne din egen EDC-butik.

Om dig

Du er naturligvis ejendomsmægler med solid erfaring. Du ser en fordel i at være selvstændig i din butik og fri for at en bank eller et re­al­kre­di­tin­sti­tut bestemmer over din hverdag. Du ønsker en karrierevej uden begrænsninger, og hvor det er din egen indsats som en del af et stort fællesskab, der skaber succesen. Værdier som troværdighed, initiativ og faglighed ligger dig meget på sinde, og du går aldrig på kompromis med kvaliteten i dit arbejde.

Der er mange muligheder


Vi tilbyder mulighed for ubegrænset succes i en selvstændig ejen­doms­mæg­ler­kæ­de, der arbejder målrettet på at være proaktiv og nyskabende. Det gælder både inden for pro­duk­t­ud­vik­ling, IT, markedsføring og uddannelse og ikke mindst din egen personlige og faglige udvikling.

Udvikling og fællesskab

Vi afholder løbende ud­vik­lings­mø­der og konferencer i ind- og udland for alle medarbejdere, indehavere og partnere. Med andre ord har vi fokus på videndeling, fællesskab og udvikling på tværs af butikkerne, hvor du kan få et stort netværk med kolleger fra hele landet.

Vi tror på, at den virksomhed, der vinder kampen om de bedste medarbejdere, også er den virksomhed, der vinder kampen om kunderne. Derfor har EDC fælles uddannelse og træning. På den måde sikres det, at dine medarbejdere altid er blandt branchens bedste.  

Fakta om EDC

EDC er Danmarks største ejen­doms­mæg­ler­kæ­de med mere end 230 butikker fordelt over hele landet. Vi har 50 års erfaring i bolighandel og er som den eneste større mæglerkæde i Danmark ikke ejet af banker eller re­al­kre­di­tin­sti­tut­ter. EDC står bag en lang række produkter, som i dag er standard i branchen eller endda ophævet til lov på området. Derudover er Feriepartner en del af EDC, og vi står desuden bag RobinHus-kæden. 

Vi ser frem til at høre fra dig

Skriv til os hurtigst muligt, hvis du er interesseret i en karriere hos EDC. Kontakt Kim Kragh eller Sandra Engel Vigh. Alle henvendelser behandles fortroligt.