Skal du købe eller sælge? 

Med Mit EDC er du sikker på ikke at gå glip af noget. Uanset om du er køber eller sælger, får du overblik over hele processen i Mit EDC. Du kan f.eks. gemme dine favoritboliger og søgninger, eller se den seneste status på dit boligsalg.

Skal du sælge din bolig?

Hos os kan du følge dit salg døgnet rundt og se:

  • hvor meget din bolig er blevet vist på edc.dk
  • antal fremvisninger
  • ma­te­ri­a­le­be­stil­lin­ger fra kunder
  • hvor mange kunder, der følger din bolig
  • mar­keds­fø­rin­gen af din bolig
  • avisannoncer for din bolig
  • mails om din boliger, der er sendt til kunder
  • afholdte og planlagte åbent hus-arrangementer og fremvisninger.

Se status på dit salg, før alle andre

Når din bolig skal sælges, skal den gøres klar til salg med bl.a. tilstands- og ener­girap­por­ter, billeder og en lang række andre aktiviteter. På Mit EDC kan du følge med i, hvor mange aktiviteter der mangler, før din bolig er helt klar til at blive sat til salg.

Viser kun en del af vores indsats

Den samlede mæglerindsats er større end den, du ser på skærmen. Vi udleverer og sender meget materiale afsted på baggrund af opringninger, og din bolig er med i nyhedsbreve og på forsiden af edc.dk. De tal fremgår ikke af oversigterne.

Overvejer du at sælge din bolig?

Hvis du ønsker en vurdering af din bolig, så kontakt din lokale mægler, eller bestil et gratis og uforpligtende Salgstjek. Her kommer vi på besøg og giver dig en præcis vurdering af, hvad din bolig kan sælges for i det nuværende marked.

Bestil Salgstjek

Følg dit salg i EDC's app 

Det perfekte overblik

Mit EDC-appen bringer dig tættere på dit boligsalg og giver dig mulighed for at følge hvert skridt af salgsprocessen og få øjeblikkelige opdateringer – døgnet rundt. Uanset hvor du er, har du oplysninger om din bolighandel lige ved hånden. 

Sådan kommer du i gang

Du skal blot downloade appen ”Mit EDC”, logge ind med din profil eller oprette en ny, og så er du klar til at følge dit boligsalg. Husk at slå notifikationer til – så er du sikker på, at du ikke går glip af noget.

Find EDC-appen i App Store og Google Play

(Obs: Gælder ikke andelsboliger)

Skal du købe en bolig?

Til dig, der søger bolig

Mit EDC gør det nemt for dig, der søger efter en bolig. Du kan bl.a. gemme dine søgninger med dine valgte søgekriterier og dagligt blive matchet op med de boliger, vi får til salg. Du kan også gemme interessante boliger og følge med i deres aktiviteter og pris­ned­sæt­tel­ser.

Hvad søger du - og hvor?

Hvis du ikke allerede har fundet din kommende bolig, sætter vi gerne alt ind på at finde det, du søger. Vi gennemgår dine behov og skaffer for­hånds­god­ken­del­se på lån til boligkøbet.

Søg

Gem dine favoritter og søgninger

På Mit EDC kan du gemme dine favoritboliger og de søgekriterier, du har tilpasset dine behov i forhold til område, pris, m2 og særlige ønsker. Så kan du nemt og hurtigt genoptage din søgning og få besked om nye boliger.

Tilmeld dig vores køberkartotek

Se alle nye boliger i dit område via vores køberkartotek. Så har du overblik - og slipper for at vedligeholde flere profiler. Med vores køberkartotek får du en hurtig og nem måde at holde dig opdateret med boligmarkedet.

Tilmeld dig

Har du købt eller solgt gennem EDC?

En bolighandel gennem os er første skridt. Vi har nemlig samlet en masse fordele, du som EDC-kunde kan nyde godt. Fordelene gælder kun for kunder, der har handlet bolig hos os, og du kan se dem i vores fordelsunivers på Mit EDC.

Mit EDC