Få en ekstra grundig vurdering af din bolig

Bestil et Salgstjek og vind en designerstol

Hos EDC får du mere end bare en vurdering af din bolig, når du bestiller et Salgstjek. Udover en realistisk salgspris får du også tips til at gøre din bolig salgsklar, en plan for hurtigt salg og en beregning af dit overskud.

Bestil et Salgstjek
...

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejen­doms­re­la­te­re­de områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail.

Læs mere

Et Salgstjek er mere end bare en vurdering af din bolig

Vi gør os altid ekstra umage og giver dig et grundig overblik over, hvordan forløbet vil være, hvis du beslutter dig for at sætte til salg.

Realistisk salgspris på din bolig

Råd til at gøre din bolig salgsklar

Plan for et hurtigt og effektivt salg

Beregning af dit overskud

Vind Den Spanske Stol af Børge Mogensen

Bestil et gratis Salgstjek inden den 2. juni 2024, og deltag i lodtrækningen om Den Spanske Stol af Børge Mogensen fra Fredericia Furniture til en værdi af 29.995 kr.

Vinderen trækkes i uge 24 og får direkte besked samt offentliggøres på edc.dk og Facebook. Vinderen modtager Den Spanske Stol af Børge Mogensen fra Fredericia Furniture i olieret eg med cognacfarvet læder til en værdi af 29.995 kr. Præmien kan ikke ombyttes eller udbetales som kontanter.

Bestil Salgstjek og deltag

Sådan foregår et Salgstjek

Når du bestiller et Salgstjek, finder vi sammen et tidspunkt for salgs­vur­de­rin­gen. Her viser du din bolig frem, og vi giver dig en grundig vurdering af, hvad din bolig er værd i det nuværende marked.

Se mere om Salgstjek