Salg af bolig

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Med et gratis Salgstjek får du en grundig vurdering af din bolig af din lokale EDC-mægler. Så ved du, hvad din bolig er værd lige nu. 

Med et Salgstjek får du:

  • en professionel vurdering af din bolig
  • konkrete råd til at gøre boligen salgsklar
  • overblik over omkostninger ved salg.

Få et uforpligtende Salgstjek

Bestil Salgstjek

Det får du hos os

Nedenfor kan du læse mere om, hvad du får, hvis du beslutter dig for at sætte din bolig til salg hos os. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vælg mellem flere salgsmodeller

Hos os bestemmer du selv, hvordan du vil sælge. Du kan vælge mellem flere forskellige løsninger, afhængig af hvor meget du selv vil stå for, og hvor meget vi skal tage os af. I de fleste af vores butikker kan du også vælge 'Solgt eller gratis'.

Salgsproces

Følg nemt dit salg

Som sælger får du adgang til Mit EDC, så du kan følge dit boligsalg på nettet og i Mit EDC-appen, når du har lyst. Så kan du i løbet af processen nemt få overblik over de mange aktiviteter vedr. salget af din bolig - også inden den officielt er sat til salg.

Om Mit EDC

Digital annoncering med EDC Effekt

EDC Effekt er vores effektive markedsføring på nettet, der sørger for, at dine boligannoncer bliver set af flest potentielle købere. Du kan vælge mellem fire forskellige annoncepakker, alt efter hvad der passer til dit boligsalg.

Se mere om EDC Effekt

Tæt kontakt til køberne

Vi har tæt kontakt til køberne og ved, hvad de efterspørger. Få et forspring med vores store netværk og gode lokalkendskab - uanset hvor i landet du bor. Via vores køberkartotek kan du få indblik i, hvor mange købere der søger en bolig som din.

Find din køber

Køberkartotek

Din boligannonce bliver sendt til vores stærke, landsdækkende køberkartotek. Vi har masser af potentielle købere, der måske har ventet på en bolig som din. De får en unik chance for at slå til før andre - og du får mulighed for et hurtigere salg.

Se kø­ber­kar­to­te­ket

EDC Finanscenter

Hos EDC Finanscenter hjælper vi dig med at indfri dine gamle lån i boligen og sørger for hurtig overførsel af dit overskud efter over­ta­gel­ses­da­gen. EDC Finanscenter er et aktieselskab, der i fællesskab er ejet af EDC-mæglere over hele landet.

Se mere om finanscenteret

Få tryghed i salget

Vi hjælper dig med at få til­stands­rap­port, el-eftersyn og energimærke. Det giver dig større tryghed under salget og i årene efter. Vores sam­ar­bejds­part­ner kan også tilbyde dig en an­svars­for­sik­ring, der sikrer dig som sælger 5 eller 10 år frem i tiden.

Salgsmateriale og Markedsføring

Vi udarbejder salgsmateriale med foto, boligfilm og plantegning, så din bolig er præsenteret indbydende og professionelt. Sammen med din mægler skal du tage stilling til, hvordan din bolig skal markedsføres både i avisen og online.

Hvad sker hvornår?

Tips til dit boligsalg

Få enkle og effektive tips til, hvordan din bolig fremstår bedst muligt, og lad os hjælpe med at fremhæve det særlige ved dit hjem.

Hent din guide her

Tjek interessen for din bolig

Vi har tæt kontakt til køberne - og ved, hvad de efterspørger. Få et forspring med vores store netværk og gode lokalkendskab - uanset hvor i landet du bor. Gennem vores køberkartotek kan du få indblik i, hvor mange købere der søger en bolig som din.

Du indtaster dine bo­li­gop­lys­nin­ger - og ser med det samme, om der er potentielle købere i vores køberkartotek, der er på jagt efter en bolig med præcis de kvaliteter, din bolig har. 

Find din køber

Salg i udlandet om salg i udlandet

Har du en bolig i udlandet, du gerne vil af med? Flere af vores mæglere formidler boliger i udlandet og kan måske hjælpe dig med et godt salg.

Læs mere

Det handler om at gøre sig umage

Vi gør vores bedste for at hjælpe dig, når du skal handle bolig. Faktisk gør vi os altid ekstra umage for at gøre lidt mere end forventet. Her kan du møde nogle af vores mæglere og høre mere om, hvordan de – ligesom alle vores andre mæglere - gør sig umage hver dag. 

Mød mæglerne