Hjælp til salg

Hos os bestemmer du selv, hvordan din bolig skal sælges

Det rigtige valg for dig afhænger af dine forventninger til salget. Måske har du lyst til at spare på udgifterne ved selv at håndtere fremvisninger og annoncering. 

Hvad er et Salgstjek?

Du kan vælge mellem fem forskellige salgsmodeller ud fra dine behov, så du kan have ro i maven igennem hele processen. 

  Forskellige salgsmodeller

  Ved vurderingen af din bolig kan din lokale mægler rådgive dig om, hvilken model der passer til netop dig og dit boligsalg. Vi har mange års erfaring med, hvordan du hurtigst kommer i mål med dine ønsker til salget.

  Alle aftaler er individuelle

  Du kan også finde en model for dit salg, der afviger fra vores standard salgsmodeller.

  Vil du høre nærmere, så kontakt din mægler.

  Find din lokale ejendomsmægler

  Mæglersalær og priser

  Der er mange ting, der spiller ind på, hvad det koster at sælge en bolig. Det afhænger bl.a. af boligens beliggenhed, boligtype og størrelse.

  Mæglerens salær bliver fastlagt i forhold til boligens pris, hvor let eller svær den er at sælge og de lokale kon­kur­ren­ce­for­hold, men salæret udgør faktisk kun en lille del af omkostningerne ved at sælge en bolig. Andre ting som markedsføring af boligen, til­stands­rap­port, el­in­stal­la­tions­rap­port, ejer­skif­te­for­sik­ring, flytteudgifter m.m. er også almindelige udgifter ved salget - uanset hvilken mægler du vælger til at stå for dit boligsalg.

  Udfyld formularen, og få en pris på dit boligsalg

  Vil du have en konkret vurdering, kan du bestille et uforpligtende Salgstjek. Så får du en professionel vurdering af, hvad det vil koste at sælge lige netop din bolig, og hvad din bolig er værd i det nuværende marked.

  Bestil et uforpligtende Salgstjek

  Andre har også læst

  Sådan sælger du

  Står du også med en bolig, du gerne vil sælge? Vores mæglere sikrer dig et godt salg og hjælper dig med at vælge præcis den salgsmodel, der passer bedst til dine behov.

  Læs mere

  Få et kvikestimat

  Overvejer du at sælge din bolig, og er du nysgerrig på, hvad din bolig er værd lige nu? Et kvikestimat kan nemt og hurtigt give dig en anslået vurdering af din bolig.

  Læs mere